Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

castor 

všechny recenze uživatele

Tajemný hlas, pět miliónů.. ale, no tak!! Jak vidno, mám období výživných sraček. House of 9 je další z mnoha otřepaných a zoufale se tvářících pamfletů, kteří se marně snaží vyrovnat svým předobrazům!! Absence nápadu, smyslu pro napětí.. hvězda je za konec, který ale zřejmě tvůrcům poradil nějaký náhodný kolemjdoucí!! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dost nepovedenej mix Zámku hrůzy a Kostky. 9 lidí v uzavřeným prostoru (mezi nimi např. vylízaná party blbka, rasisticko-sexistickej raper, pozitivní a "já mám nejvíc právo tady rozhodovat a určovat" policajt a nudnej kněz, jehož modlitby a prupovídky mi lezly na nervy), 5 melounů a hra o to, kdo přežije. Nuda, nuda, nuda. Už v prvních 10-15 minutách je jasné, kdo to vyhraje, dlouho se nic neděje, pak se zase všechno stane strašně rychle (o neoriginálnosti nebo nějaké byť špetce zajímavosti, hloubky, atmosféře ani nemluvím). Jediný, co mě na tom filmu bavilo, bylo posledních tak 20 vteřin, jenže kvůli nim na celej film koukat nestojí, naneštěstí to zjistíte až když to dokoukáte celý.... ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Bože můj, to bylo blbý! Já tyhle filmy o lidech zavřených v nějakých uzavřených prostorech mám moc rád, ale tohle bylo blbé až na půdu. 9 nesympatických lidí bez nějakého charakteru nebo něčeho, díky čemu by jim člověk fandil (na začátku celkem dobře vypadal kněz, ale ten se pak jenom zbytek filmu modlí nebo cituje něco z Bible... a ne, není to náboženský film), už od začátku je jasné, kdo přežije a kdo tu bude magor no.1, žádný pořádný zvrat tady nenastane, snad jen posledních 10 minut stojí za zmínku, i když magor no.1 působí spíš směšně. Konec zajímavý je, ale tak na rok 2005, stejný závěr už jsem u filmů tohohle typu už nejmíň jednou viděl. Celé to hlavně působí strašně odflákle, postavy jsou ploché a nepromyšlené a nějaké napětí a atmosféru aby člověk pohledal - tady totiž žádná není, snad kromě těch posledních 10 minut a i tak s nimi mám nějaký problém. 1* ()

Vxxx odpad!

všechny recenze uživatele

Já chci těch 5 milionů dolarů za to, že jsem to dokoukala!!! Ale tak vážně, já si dvakrát rozmyslím, než hodnotím jako"odpad!", ale tohle se jinak nedá. Žádná sympatická postava, tím pádem žádný favorit. Hudba otřesná. (Ale fakt, nejdřív tam poslouchají hiphop, pak tam zní ztřeštěný rock a nakonec opera, která má jako vytvořit nějakou kulisu?!) Naprosto nic... (BTW: Oni se pokoušejí prostřílet beton, ale nikoho nenapadne zjistit, kam vede ten výtah, kterým jim chodí jídlo...?! ODPAD! ()

sarkareifova 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo jako solidní podívaná, ale postupem času to opadalo. Vždyť jen celá půlka filmu je o tom, že něvědí co mají dělat. Něž jim došlo, že se vlastně mají pozabíjet uběhlo snad milion let. Ale i přes toto všechno se to v druhé polovině slušně rozjelo a byla to i celkem napínvá podívaná. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)

Reklama

Reklama