Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čakal, že SAW VII bude mať nejaký zmysel, tak hádam iba ako film, ktorý sa zapíše do knihy rekordov, pretože si nespomínam, že by niektorý z regulárnych celovečerných filmov mal toľko pokračovaní. Inak film nesklamal, bolo to fajn zakončenie série a ako to už v sérií Saw býva, opäť nás neminul skvelý koniec. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Saw jsem přestala brát vážně od druhého dílu. Nemám ráda, když každý další díl prakticky popírá díl předtím, na co se teda na to koukám? Navíc se postupem času začalo sázet už jen na co největší čuňačiny a nejdebilněji šokující pointu a na zbytek se vykašlalo. Saw 3D ničím nevybočuje z dlouhé řady svých nudných předchůdců. S tím rozdílem, že tu máme snad prvního sympaťáka za celou éru Saw - Seana Patricka Flaneryho. Saw 3D sérii nijak neobohacuje, pointa je tentokrát tak divná a trapná, že se nedostaví ani šok, spíš smířené pozvednutí obočí. Scény s pastma jsou dost předvídatelný !!!SPOILER a navíc už mě dost štve, že tentokrát snad nepřežil vůbec nikdo KONEC SPOILERU!!! a sem tam jsem je musela přetočit, jak mě nudily. Původní koncept Saw - co je člověk schopen udělat, aby se zachránil - se navíc úplně vytratil mezi vyřizováním účtů a mstou jakýchsi Jigsawových kompliců. Úplný konec je největší zklamání, v podstatě se nestalo vlastně nic a šokující pointa je šokující tím, jak málo je šokující. Ovšem párkrát je to aspoň napínavý, na druhou stranu je to odvar z tak provařený vody, že po jeho požití nezůstane v puse ani stopa příchuti. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Prečo musela táto séria skončiť týmto filmom? Úprimne! Nebudeme si klamať, zo všetkých filmov Saw je tento ten najhorší. Je to čistý ťah marketingu. Už len výber hercov o tom hovorí. Dobrá je maximálne úvodná scénka vo výklade a rozhodnutie chalanov stojí za to. Potom som ešte celkom mal rád mladú Palmerovú, ktorá ale na konci neustále čaká keby sa Gibson ozve a akoby ani ju nenapadlo, že môže byť mŕtvy. Mizerné. Zvyšok filmu absolútne nefunguje. Myšlienka otrasná, herci nie sú dobrí, pasce nie sú zaujímavé, celkovo toto stojí dokopy za veľké tudle. Záver absolútne strašný. Nemám čo viac dodať. Veľmi veľmi veľmi zlé.Hodnotenie: D- ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý hororový thriller, ktorý je záverečným dielom tejto kultovej série. Má dobrý príbeh o mužovi, ktorý predstiera, že sa stal obeťou Jigsawa kvôli popularite a peniazom a tak je unesený, aby si to skutočne vyskúšal a ocitne sa v komplexe s pascami, kde musí bojovať o životy svojich priateľov a manželky. A detektív Hoffman zatiaľ okrem dokončenia celej hry chce dostať aj vdovu po Jigsawovi, ktorá sa rozhodla povedať všetko polícii. Spracovanie ma trochu sklamalo, ale stále je celkom obstojné. Film zhadzuje práve tá hororová línia, chýba tomu ten správny náboj, celé to pôsobí dosť samoúčelne a nemyslím, že práve takáto postava je pre účastníka tejto vražednej hry ideálny nápad, ale zase aspoň v tých hlavných scénach, kde sa bojuje o život to zaujme. Omnoho viac ma bavila tá druhá, detektívna línia s Hoffmanom. Ale zase dĺžka filmu je úplne ideálna, takže ani tie slabšie situácie nemajú kedy začať prekážať a čo sa týka záveru, je síce celkom nečakaný, ale moc ma to nezaujalo. Po hororovej stránke mám skôr také priemernejšie dojmy, aspoň v rámci tejto série. Prvá pasca je zaujímavá minimálne už len svojou veľkoleposťou a tie ostatné sú síce dobré, každá na chvíľu pobaví, ale len to. No musím pochváliť nekompromisný Hoffmanov prechod budovou, pri ktorom drsne zabije každého, na koho narazí, toto ma z celého filmu zaujalo najviac. Čo sa týka hereckého obsadenia, pôsobí to rozporuplne, všetky postavy z predchádzajúci dielov sú opäť výborné, takže Tobin Bell v pár zaujímavých flashbackoch, Costas Mandylor a aj Betsy Russell. Ale nové postavy za moc nestoja, Sean Patrick Flanery sa do tejto úlohy moc nehodí a nebavila ma ani postava detektíva. Réžia a technická stránka sú skôr sklamaním, hlavným problémom je, že toto pôsobí až príliš teenagersky, už to prechádza až moc ku bežnej komercii, jednoducho celý čas som mal pocit, že to točil režisér nejakých teenagerských vyvražďovačiek v štýle posledných dvoch Nezvratných osudov a pritom zostal ten istý, čo aj pri predchádzajúcom diely. Takže je tu toho dosť čo vytknúť, ale stále ma to dostatočne bavilo a hlavne v tej detektívnej línii. 70% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Tvůrci absolutně nesplnili, co slibovali a od toho se také odvíjí moje hodnocení. Nepovažuji se ani tak za fanouška této série, ale spíše za fanouška Jigsawa. To jeho postava a jeho filozofie vdechla sérii kultovní nádech. Začátek nastavuje zrdcadlo zdegenerované společnosti. Milostný trojúhelník je tady rozseknut pěkně ve stylu starého dobrého Jigsawa před zraky hloupého stáda. Pak už to jde ale z kopce. Prostor dostává hospodský blb, který ucítil prachy a samotný Jigsaw má snad dvě scény. Po prvním dílu všichni stále čekáme na podobně dechberoucí závěr. Bohužel se ho už nedočkáme. Chlouba této série je zde totiž odfláknutá nehorázným způsobem. Ze všech dílů si to zrovna tady museli vytáhnout z paty. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Dvaja muži v maskách, ktorí na konci pomáhajú doktorovi Gordonovi, sú bratia Ryan a Brad z prvej scény tohto filmu. Scenáristi to prezradili v bonusových videách k filmu. (Marceloo)
  • Chester Bennington, představitel Evana, má ve skutečnosti na těle několik tetování. Ta, která jsou vidět ve filmu, ale nejsou pravá. (Vojtino)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. října 2010 v Norsku. (Varan)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama