Reklama

Reklama

9 hráčů se smrtí

  • Velká Británie House of 9 (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

9 lidí je z neznámých důvodů uneseno a ubytováno v zabarikádovaném domě bez jakékoli možnosti úprku. Jsou sledováni 75 kamerami a po probuzení k nim prostřednictvím mikrofonu promluví neznámý hlas a určí pravidla hry. Poslední přeživší získá odměnu v hodnotě 5 miliónů dolarů. Připravte se, hra začíná. (Pedestrian)

Recenze (130)

Knor 

všechny recenze uživatele

Aaaaa tady se někomu zalíbilo Saw a Kostka a chtěl si něco takového taky natočit, ale jen okopírovat námět a slíbit přeživším 5 milionů nestačí. Předvídatelné, nezajímavé....je spousta filmů, které vypadají od začátku opravdu nadupaně a konec filmu je srazí do hlubin filmové žumpy a tady je to přesně naopak. Celé to z té žumpy vytáhl konec, jinak bych dal odpad. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Opravdu slabý odvar povedenějších filmů na toto téma. herci jsou beze zbytku příšerní, celý film se vleče a dialogy jsou debilnější než si dovedete představit. Jak ale píší mnozí další, konec je tak jednoduchý a originální, že mě zaráží, že doteď nenapadl už desítky dalších (i když podobné pointy tu samozřejmě byly). Na jedno podívání a ten chechot na konci to stálo. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Průměrný film po všech strákách. Koukám, že místní odborníci dávají maximálně dvě hvězdy. Nj, klasika. Jasně, v realitě by se tohle asi stát nemohlo, ale who cares? Transformers se taky stát nemůžou a jak je lidi "milujou". Během sledování jsem se nenudil, postavy byly zajímavé a konec překvapivý. Na druhý díl bych se teoreticky těšil, kdyby ho chtěli natočit. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Bol som pripravený na tupú a neoriginálnu kópiu filmu Saw apod., ale zase prinajmenšom to až tak zlé nebolo. Áno, film je značne neoriginálny, a namiesto dobrého scenára tu najčastejšie natrafíte na klišé, ale... Je tu predsa jedno ale, a to, že film cez to všetko až tak nenudí, teda aspoň mňa nenudil. Absencia napätia a hereckých výkonov však zamrzí, ale do toho už nejdem rýpať, lebo to by som filmu musel stiahnuť ešte hviezdičku. Takto zostanem pri "otrepanej, ale pozerateľnej váriácii na známejšie a kvalitatívne neporovnateľne lepšie tituly." ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo navodit nějaký pocit strachu nebo snad přímo fobii z omezeného prostředí, potom se to příliš nepovedlo. Téměř 45 minut si počkáte na prvního nebožtíka a co je horší, jednání všech zúčastněných postav nedává nějak smysl. Vyloženě mi vadil černoušek, který neustále kolem sebe rozhazoval rozumy a tak jsem si přál, aby právě on byl první obětí a byl od něj klid. V závěru si filmaři jednoznačně nechali prostor k pokračování a já doufám, že k němu nedojde. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu v Cannes 20. května 2004. (Terva)
  • Bonus na DVD obsahuje dva alternativní konce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu MediaPro v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama