Reklama

Reklama

Bez úniku

  • USA Breathing Room (více)
Trailer

Myslíte, že ohraná variace na známý horor SAW již nemá co nabídnout? Že ani nemůže? V tomto mrazivém snímku půjde o čirou hrůzu. Nejsou zde ale zapotřebí žádná monstra, neboť i člověk sám o sobě dokáže být v krajních situacích dostatečně zvrhlý a odporný. Myslíte, že jste viděli všechno? Mýlíte se. (Davies182)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Filmů na tohle téma bylo natočeno už tři prdele, a většinou se mi líbily, jelikož se alespoň snažily mít nějakou pointu. Tady máte akorát více než lacný vizuál, velmi špatná úmrtí (takhle byste to natočili lépe i vy s nějakou obyč kamerkou a bastlí kečupu k tomu) a pokud čekáte nějaké rozuzlení, tak se nedočkáte ... jen se všichni tváří strašně drsně a jsou cool a sedí u netbooků .. sry za spoiler (ano, tohle je mega spoiler, krom jednoho "asi důležitého" zvratu, který jsem neprozradil), takhle totiž zní důvod, proč tam všichni jsou :) Ušetřete si čas a na tohle se vyserte ! ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Breathing Room je snímek o lidském chování v mezních situacích, na kterém je zřetelně vidět, že pokud není k dispozici sympatický ansámbl, tak z povšimnutihodného scénáře tak akorát vycucáte starou belu. Po uchazivším rozjezdu přijde na řadu úmorná nuda s psychologickou rozpitvávačkou postav a brutální lowskill kameramana, kterému bych nesvěřil zdokumentovat ani dědečkovy sedmdesátiny. I přes to, sebetrýznitelsky doufáte v alespoň překvapující finále, které je samozdřejmě průserem největším a nemusím ani zmiňovat, že po konci projekce máte sto chutí slabomyslnému tvůrci této neskutečné hovadiny řádně natlouct po tlamě. Dejte přednost raději výmykům, podlézání a přelézání z cimry do cimry v The Cube, která je sice taky nic moc, ale je určitě působivější, než smrtelná nuda v koupelně. 1/10 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy si už pozerám len tak zo zvedavosti, či sa nenájde aspoň jeden, ktorý ma prekvapí. A pár ich aj bolo, no tento to rozhodne nebol. Príbeh bol lacný, nezaujímavý a vo viacerých prípadoch i blbý. Logika tam nehrá určite prím a postavy sa chovali ako pri takýchto filmoch je zvykom, príšerne. Film je i strašne predvídateľný a ten koniec, to bol už klinček do rakvy. Ale neviem celkom prečo, ale filmu dám aspoň tie 2*, asi preto, že som videl o niečo väčšie sračky a tie máju aj tak vyššie hodnotenie. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsi klon o zahadnej miestnosti, kde su ludia a vobec nevedia co tam vlastne robia. Banda roznych dementov je na smrt vystrasena a hlavne ked zaznie z repraku Vecierka:) Vsetci do jedneho boli na smrt vystraseni, pretoze vzdy niekto v tom polosere zomrel. Nikto z nich nic nevidel, pretoze vsetci mali problemy nieco uvidiet v tom pritmi. Vsetky sceny vo filme boli spichnute amaterskym dojmom a rozne rebusy vobec nevyzerali dobre, ale skor odstrasujucim dojmom. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Čo to je kurva za sračku? To je už plagiátorstvo legálne? Nejaký debílek videl prvýkrát v živote Saw a rozhodol sa natočiť takmer to isté s amatérskymi hercami a myslel si, že na tom zarobí? To si už ja môžem zobrať ošúchané kvádro od nejakého bezďáka, v hračkárstve kúpiť striekajúcu pištoľ a so svojím mobilom s prídavným foťákom začať točiť nového Kmotra. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama