Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Jezero 2“ je jeden z těch naprosto zbytečných filmů, něco, co stojí 2 milióny a má zaplácat ani ne hodinu a půl v televizi, aby tam neběželo jen zrnění, nebo jen reklamy. Tohle je podle mě hodně špatná investice, ale budiž. Oni si ti vybrali. Série by podle měla mít společného víc než jen krokodýli, ale on ani třetí díl nepřinese nic nového. Kdyby se ty peníze raději vložily do něčeho, co má alespoň trochu smysl. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Pokud jste viděli jedničku, tak tohle je prakticky to samé, akorát v poněkud horším provedení. Krokodýlů je víc, větší je bodycount, uvidéte i nějaké ty bradavky a spoustu digitálních krvavých efektů. Bohužel krokodýl není tak dobře udělán jako v jedničce, útoky jsou neuvěřitelně rychlé, takže se často nevejdou před kameru, herecké obsazení nic moc. No a poslední půlhodina - škoda mluvit. ()

Reklama

Rodin

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit, viděl jsem jen asi patnáct minut, tedy přesně tolik, abych se přesvědčil, že pokračování nijak zvláštní jedničky je nesmyslný propadák. V jedničce alespoň vystupují dobří (a známí) herci, kteří mátožnost scénáře a režijního vedení přece jen dokážou vytáhnout z podprůměru. Navíc u jedničky jsem si po docela dlouhou dobu nebyl jist tím, zda jde o vážně míněnou koninu, abych nakonec zjistil, že věc má být zřejmě laděna jako černě oděná parodie na horory... trochu východ z nouze, ale budiž. Zde zjevně tomuto pocitu měli tvůrci snahu jít naproti už od prvních minut, ovšem marně. Nehvězdičkuji, přepnul jsem. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od faktu, ze to miestami vyzera az odpudivo digitalne, a ze scenar je skoro doslovny prepis z originalu /je to skor remake, ako pokracovanie/ je to celkom prijemne naivny film...opat je tu snaha o komedialne vlozky, najde sa zopar obnazenych prs, vsade sa plazia krokodily a na kazdom rohu je zabava, nenudi to vobec. Na druhej strane, zabava casto prichadza v momentoch kde to nebolo planovane a parkrat sa na trapnosti scenara a debilnosti postav nutno pousmiat. Objektivne je to bez debaty skoro odpadovy pocin, ale vzhladom na to ze si to nechava isty nadhlad a ze som sa casto smial, tak to dostane zasluzene tri. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

ano můžu v klidu říct, že tento film doporučuji, pokud si chcete udělat debordelizaci v pokoji :) stihla jsem si uklidit spodní prádlo a složit věci do skříně,.. urovnala jsem si všechny papíry, tužky a všemožné nesmysly, které se mi válely na stole, .. uklidila jsem si i všechny filmy, co mi ležely u dvd.. a jako perličku jsem se stihla odlíčit a nalakovat nehty.. a nic z toho mi nebránilo mýmu požitku z tohoto filmu :) kdyby měl tento film o něco vyšší rozpočet a mohl si dovolit udělat "živějšího" krokouše a trošku lépe propracovanější scénař.. dosáhl by třeba i na dvě hvězdy :-D jednu jen za vtipnou scénu s nohou.. barbí co se ho snažila umlátit časákem.. a nádhernou vlčici .. jóó a ještě představitel šerifa byl velkej sympaťak.. za něho taky :) jinak máš smůlu jezero 2 :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama