Reklama

Reklama

Superman: Soudný den

  • USA Superman: Doomsday
Trailer

Když Lexcorp náhodou vykope intergalaktického sériového vraha Doomsdaye, Superman se s ním utká tváří v tvář v osudovém souboji. Celý svět společně oplakává svého hrdinu a lidé si uvědomují, že už se nikdy nebudou cítit opravdu v bezpečí. Supermanovi nepřátelé se radují – všichni až na Lexe Luthora. Ten truchlí nad ztrátou svým vlastním šíleným způsobem a odstartuje řetěz hrozivých událostí, jejichž důsledky nemohl předvídat ani on sám. Toto celovečerní animované dobrodružství, natočené podle nejprodávanějšího comicsu všech dob, Supermanova smrt od DC Comics, se honosí vzrušujícími akčními sekvencemi, které mohou konkurovat čemukoliv, co jste kdy s Mužem z oceli TM viděli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (148)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Moc příjemné animované zpracování supermana. Já ho opravdu nemám rád, ani sem neviděl jeho slavnej návrat nicméně tady .. všechna čest. Animace mi naprosto vyhovovala, nepotřebuju detailní a mnohamilionové zobrazení k tomu, abych uznal, že mam před sebou dobrej animáč. Dokonce ani to spermíkovo lítání mi tady nelezlo na nervy .-) co mě však dostalo nejvíce, jak autoři při té víceméně nevinné animaci dokázali film obestoupit temnotou a masakrálními praktikami. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Superman je svým způsobem hrozně těžká látka, jaký vymyslet muži z ocele úkol tak aby s ním měl problém i on? Vždyť je to nesmrtelný člověk?! Inu jde to, Superman jde i zabít a o tom se zde v tomto filmu dá přesvědčit. Superman ztratil barevnost a nadhled. Získal dramatický nádech a nechá Vás prožít napínavé minuty. Nutnost pro komiksové fandy! ()

Reklama

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal, Supermana nemusím. Ale Zjistil jsem, že animovaný je o hodně lepší, než ten hraný, dokonce ani Singerův se nepovedl. Tím nemyslím jenom to, že by v těch hraných vypadali, jako buzny, ale i ten příběh je tady o hodně lepší. No uvidíme, jak dopadne Ten Man of Steel od Snydera, snad to bude konečně ono :) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Vďaka náloži solídnych akčných scén to síce pomerne rýchlo odsýpa a nudiť som sa nestihol, ale bez vypnutého mozgu v tom moc kvalít nenachádzam. Animácia je otrasne lacná, debilné správanie postáv ma vytáčalo a nezmyslov plný príbeh tiež. Snaha o invenciu formou odbúravania pátosu či prehĺbením psychológie charakterov troskotá v základoch. Čosi ako epizódka seriálu z Cartoon Network, len v dlhšej stopáži. (5/10) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem viděl jak superman dostával fakt na prdel a muselo to přijít v animáku. Což mě vůbec nevadí :) Navíc kdyby tak akční jízdu měli natočit, tak se někdo nedoplatí. A je fakt, jak tvrdí Tosim, že tvůrci tohoto a pár dalších animáku (např. Superman, Batman public enemies), by si měli vzít na storosti i hrané adaptace, aby se dalo na co dívat, a nebylo to mrhání peněz :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • James Marsters, který dabuje Lexe Luthora, si už jednou zahrál postavu z DC univerza. V seriálu Smallville (od r. 2001) ztvárnil Brainiaca. (jh666)
  • Ve scéně, kdy Toyman unese děti a poté "Superman" vstane z mrtvých, zakřičí Toyman: "School's out... FOREVER!" To je odkaz na skladbu "School's Out" od Alice Coopera. (Caszidy)
  • Ve scéně na střeše Daily Planet, když Lois startuje vrtulník, řekne Jimmymu, že se v letadle narodila. V komiksové předloze byl její otec Sam Lane armádním generálem. (Caszidy)

Reklama

Reklama