Reklama

Reklama

Mladá televizní reportérka Angela (Jennifer Carpenter) se svým kameramanem natáčí noční pořad o hasičích, a když zazní poplach, dvojice spolu s nimi vyjíždí na místo, odkud přišlo volání pomoc. Hrůzu, jež tam na ně čeká, však nikdo nemohl předvídat…  Když se televizní reportérka Angela Vidalová (Jennifer Carpenter) a její kameraman vydají natočit akci odvážného týmu hasičů v Los Angeles, nikdy by je nenapadlo, že první noční volání o pomoc může být i poslední. Právě díky němu se ocitají v pasti obytného komplexu, který je bez varování zapečetěn a neprodyšně uzavřen. Je vyhlášena karanténa, telefony, internet, televize i mobilní telefony přestanou fungovat a zachránce bez možnosti úniku obklopí vystrašení obyvatelé budovy, kteří jsou zřejmě infikováni jakýmsi smrtelným mutujícím virem. Co se za zdmi budovy dělo dál, je známo jen díky později nalezenému natočenému materiálu... Karanténa je americký remake úspěšného španělského hororu, který měl premiéru v listopadu 2007. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (469)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

remake španělského hororu rec,není ani originální ani strašidelný.zasraná americká kopírovačka.američani budou tenhle film brát jako svůj,ve svojí nadutosti,omezenosti a buranství totiž originál určitě neviděli,a kdyby ho pře jen viděli tak budou řikat že ten jejich je originál.zasranci.navíc je to naprosto trapný a o nějakym pocitu strachu při sledování,nemůže být ani řeč.odporně,odporně hnusný film. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Slušný remake, ktorý sa snaží odstrániť občasnú scenáristickú vatu originálu. Aj preto je tu viac akcie. Napriek tomu je tento film "iba" solídnym remeslom, zatiaľ čo REC mal akúsi ťažko identifikovateľnú a výnimočnú vnútornú silu. Je tu však dobrá hra s kamerou, správne gradovanie tempa a finále v tme funguje tiež... ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem byl nadšený z REC a ve své podstatě odmítal kouknout na americkou Karanténu, nakonec přece jen zvítězila zvědavost. Mé resumé: Američani ani nepřičuchli k atmosférě španělského nekompromisního majstrštiku, kde každá scéna je dotažená až za neunosnou mez napětí. Tady se sice Jennifer jako reportérka snaží sebevíc, ale už to nikterak nepůsobí na diváka. Také si troufám říct že Španělština padle hororu o dost více než Angličtina. Některé inovace v podobě rozšlápnuté krysy, psů a výtahu tady divák najde. Ale pokud bych měl někomu doporučit opravdové hororové inferno tak neváhám [REC]!!!!!!!!! ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tento remake ma teda fakt vôbec nebavil. Vlastne takmer to isté ako REC ale horšie a nudnejšie.. neviem čo viac k tomu dodať. Celý film som pozerala na hodiny, že kedy sa to už bude končiť. Možno to bolo práve preto, že originál som videla a okrem besnoty mi film nič nové neponúkol, teda okrem nesympatických hercov. No a najviac z celého filmu som zľakla tej hodenej stoličky alebo čo to bolo. Proste jedna veľká nuda. Keď si to tak zhrniem tak titulky boli pre mňa ako vykúpenie. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (11)

  • Všechny symptomy ve filmu jsou příznaky vztekliny. (KucC)
  • Dougu Jonesovi trvalo čtyři hodiny, než si nasadil celotělovou protézu. Svou roli natáčel pouhý jeden den. (LUKICKK)

Reklama

Reklama