Reklama

Reklama

Run! Bitch Run!

Trailer

Catherine a Rebecca jsou studentky katolické školy. Chodí po domech a prodávají zboží, aby si tak vydělaly na knížky a studium. Jejich situace se stává tragickou, když zaklepou na nesprávné dveře v nesprávné lokalitě. Snímek je natočen ve stylu sedmdesátých let. (Macabarman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

mira007 

všechny recenze uživatele

Hororový rave and revenge o studentkách katolické školy, které prodávají bible a zaklepou na špatné dveře - následuje znásilnění, útěk hlavní hrdinky a návrat a pomsta. Schéma podobných filmů stejné, tento film utkví v paměti jen tím, že tvůrci natočili film s vizualizací sedmdesátek a že tam je hodně nahatých holek, ale jinak je to hrozná blbost, která vypadá jako studentský amatérský film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,...MOŽNÁ, ŽE TADY NENÍ, ALE JEŽÍŠ VIDÍ VŠECHNO. A JÁ VÍM, ŽE BY S TÍMHLE NESOUHLASIL“....... /// “TENHLE KOMENTÁŘ (stejně jako film) OBSAHUJE MNOHO NECHUTNÝCH VÝRAZŮ. ALE (na rozdíl od filmu) BĚHEM JEHO PSANÍ NEUMŘELO ŽÁDNÝ ZVÍŘE“ Ani Marla neměla ten večer náladu na Johnovy kecy a upíchala ho (nožem) k smrti. Tak už to bejvá, kdykoliv je Marla o samotě, někdo umře. No do Boží kundy (kurva, tak krásně zaklít jsem snad ještě neslyšel...) na co mám koukat? Na kozy? Na titulky? (vítězí moje láska ke čtení) Malý, velký, 2, 3, (4), mokrý, suchý, visící, stojící, starý, mladý.... jasně titulky... Film s holkama co se nestydí a s chlápkama, co jsou při chuti (zabíjet i šukat). Jak v laciným ,,péčku“. No nekupte to! A vůbec se nedivím, že po tom, co Catherine udělali, se s nima chce vyrovnat. KREV ZA KREV (smrt za smrt)! Navíc se mi to nějak trefilo do nálady (byl jsem zrovna nějakej rozmrdanej...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci zjistit, jestli jsem fanda ,,grindhouse“. 2.) V pornofilmech je málo krve. 3.) Starej mi není dost dobrej (radši bych velkýho čuráka v prdeli). 4.) Thx za titule ,,Jimbo“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

headcrab 

všechny recenze uživatele

"No Clint, what we got is what my mom would call "Balls deep cluster fuck"" :)).Tak tohle se mi líbilo.Až na trošku nudnější prostřední část to pěkně odsýpalo, nechybí tady humor, je zřejmý nadhled tvůrců, super hlášky a skvělá hudba dělá z některých scén absolutní nářez.A pokud po mě někdo někdy bude chtít vyjmenovat nejlepší záporačky, co jsem viděl, určitě si vzpomenu na Marlu, páč to je mrcha No.1, šílená psychopatická zfetovaná čubka, která si to radši udělá záchodovym zvonem a chlapy spíš rozkrájí :).Každopádně povedená záležitost. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak kdo tady vlastně koho opíchal!? :-) Narozdíl od většiny zdejších podhodnotičů jsem trailer doposud neviděla (dám si ho po dopsání komentu), takže mi ten film zas tak vopruzovej nepřipadal, prostě solidní grindhouse, který nepřináší nic nového, ale má všechno, co se mi na pokleslých filmech líbí. Prostě stojí za prd. V tom dobrém smyslu slova. Když ale vezmu v potaz Guzmana, udělaly na mě jeho Jepťandy s velkejma kvérama daleko větší dojem. PS: tak nepovedenou (čti trapně nudnou a bez šmrncu) lesboš scénu, jako je na konci filmu, jsem snad naposledy viděla v německém péčku z 90.let... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Film se měl původně jmenovat Run Bitch!!! (Dlee)

Reklama

Reklama