Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Evil Aliens se mi líbilo víc, taky to bylo vtipnější, ale i tak Doghouse rozhodně není špatným filmem, pobavit dokáže (když ne nahlas tak minimálně několika pousmání), je v něm pár zajímavých nápadů (i když teda v Evil Aliens jich bylo víc), hlavní hrdinové jsou celkem sympatičtí a až na pár chvil, kdy se to táhne a utnutý konec se na to i dobře dívá. Taková příjemná blbůstka, kterou nesmíte brát moc vážně (jako někteří uživatelé tady). Za zhlédnutí to rozhodně stojí, ale na víc jak hezké 3* to nevidím. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Road-zombie-movie komédia, ktorá sa pevne drží svojich najväčších vzorov, čo beriem ako pozitívum, ničím viac ale nenadchne. Niektoré scény poriadne zvrhlé, iné zas poriadne vtipné. Nič viac som nečakal a nič viac som ani nedostal, takže sklamanie to nebolo. Pokiaľ teda máte radi humor v scénach, ktoré iným privodia nevoľnosť, toto je film pre vás. Ale mozog by sa tých 90minút nemal veľmi zapájať do diania. 65%. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

No co tohle do pekelný prostaty bylo? Mazec! Opět se vytvořilo něco, co je přesně dělané pro mě. Neutichající zábava, která se mění v drama až ke konci, ale ani tam si neodpustí vtipné vsuvky. Spoiler! Vůbec by mi nevadilo, kdyby ani jeden z aktérů bitvy pohlaví nepřišel o život (co se týče party chlapíků). Ke konci jich odpadlo docela hodně. Hlavně mě bylo líto Patricka, který si dokola pouštěl uklidňující mp3ku :D Taky bych chtěl vlastnit "dálkové ovládání ženský" :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „Doghouse“ dovede pobavit, ale nesmíte od něj mít přehnaná očekávání. Není to film, který by měl dokázal vyloženě rozesmát. Možná se sem tam usmějete. A pokocháte se docela dobrými maskami, které si na sebe ženské osazenstvo natáhlo. Na ty se opravdu kouká dobře a dovedou i celkem vyděsit. Z hlediska hororové komedie je tohle ale v konečném důsledku spíše průměr. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

O môj bože... čo bolo zas toto? hrozná blbina ten Doghouse. Snímok plný debiliti, neschopnosti, trápného humoru... nepýtajte sa ma čo by som robil ja v podobnej situácií, to je už namňa vážne priveľa. Možno nápad slušný, no ale kam sa uberal... nesadlo mi to, neprišlo mi to ani ako komédia, paródia ba ani horor... no a ak toto malo myšlienku tak ja potom... ehm ehm 3/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama