Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvou zkušenostech s megažralokem požírajícím boeingy byli Dinocroc a spol. balzámem na duši. Neskutečná skvadra pitomejch blondýn, metrosexuální lovec, senilní Carradine, komando, který by neobstálo ani u nás na sídláku a pochopitelně dva hlavní animáci, přičemž ten dvounohej byl sympaťák. Výborná scénka: Dvě blondýny v bikinách zdrhaj před dinocrocem, ale ten je pochopitelně rychlejší a jednu ječící prsatici chytne a začne jí svačit. S tím se ale nehodlá smířit její kamarádka a začne se o souputnici s ještěrem přetahovat. Tak napůl jí to vyjde. No a pak začne zdrhat, ale v tu chvíli jí něco napadne, otočí se a začne na dinocroca ječet. To už jí nevyjde. :D 10% ()

Bercuss odpad!

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Jurskýho parku a snad i Cesty do pravěku.Např. scénka s džípem viz JP a závěrečný souboj zase CDP. Stupidita tohoto filmu nezná mezí, klučina stojí na mělké pláži, najednou chlamst, ze spoda se objeví čelist a je po všem, by mě zajímalo, jak se pod něj dostala :) Tentokrát fakt příjemný odpad! ()

Reklama

EmilHS 

všechny recenze uživatele

Splnilo očekávání. :D Film byl scénářem hodně podobný filmu Varan vs Kobra a byl i stejně "dobrý". :D Je dobré, když se tvůrci nebojí u těchto béček ukázat ty monstra. V tomhle filmu tomu tak bylo. Samozřejmě tu byla i klasická hudba a rozhovory, které svojí nepřirozeností a nelogičností trhaly uši. Nechci spoilerovat, ale některé scény jsou tak na hlavu, že se na film rozhodně stojí podívat. TOP hlášky: "Nevím, jestli bych zvládnul zastřelit civilistu."- "Neber je jako civilisty, ber je jako dolary. Prachy ulehčí svědomí." / "Páchnete jako bažina."- Jo, došel mi Old Spice." Ještě bych dodal, že je až úsměvné kolik toho měly filmy Krokodýl vs Aligátor a Varan vs Kobra společného: dvě obrovská zvířata, která běhají po ostrově, prakticky stejná dobrodružně-výpravná hudba, nekonečně velké zásobníky, obrovská zvířata schovávající se v malých tůňkách a následně napadající lidi zezadu a na závěr MEGAEPICKÉ finále kdy se postaví zvířata proti sobě!! ()

DimmuB odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak týden (ne-li dva), co tohle dávaly v televizi. Už jen ten název vypovídal o tom, že to bude další blbost plná PC efektů typu Megažralok vs. crocosaurus. A nemýlila jsem se. Stačilo mi půl hodiny a musela jsem televizi vypnout. Nevím no, někomu se to možná líbilo, ale já tomuhle filmu (a dalším 646743644 podobným) nepodlehla. :( ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa dobre pamätám, tak som už videl duely "Megažralok vs. Obria chobotnica", "Boa vs. Pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra", "Megažralok vs. Crocosaurus", "Megažralok vs. Mechažralok", "Megažralok vs. Kolossus", "Megakrokodíl vs. Superanaconda" a teraz som zhliadol aj titul "Megakrokodíl vs. Superaligátor". Všeky tieto nízkorozpočtové, béčkové filmy majú hlúpy scenár, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. No a predsa si to raz za čas rád pozriem. Ani neviem prečo. Z nejakého neznámeho dôvodu som si obľúbil tieto podradné versus monsters movies. * ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)
  • Režisér Jim Wynorski musel neplánovane zahrať jednú z menších úloh, pretože herec, ktorý bol do tejto úlohy vybratý, nebol schopný zo seba dostať ani len zopár viet. (beso74)

Reklama

Reklama