Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Trochu vlažnější sprcha po tématickém DC showcase týdnu... Nejnovější snímek z rukou talentované Lauren Montgomery postrádá jakýsi větší náboj, což se nepříznivě odráží i na akci. Ono jí tu není málo, jen je o dost zředěnější, než jak ji jsme v ostatních supermanovských animácích zvyklí vídat. Jakkoliv je vizuální zážitek v rozlišení 1080p naprosto dokonalý a bezchybný, stále je to blučková nuda. Situaci zachraňuje sympatická stopáž a kreslená sexy hrdinka, ze které mnoha fanouškům komiksu musí vypadnout oči z důlků... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

SUPERMAN/BATMAN: VEŘEJNÍ NEPŘÁTELÉ sa mi páčil viac. Tu je príbeh trochu nezaujímavý (mladá baba nezvláda svoju silu). Ale vedľajšie postavy sú fajn (Wonder Woman!), akcie dravé. Superman nepatrí k mojim obľúbeným (výnimka SUPERMAN: SÚDNY DEŇ) a aj tu funguje hlavne ako protipól skvelého sarkastického Batmana. Pri "doplnkovej" finálnej gulervúcej scéne, ktorá nemá so Supermanovskou nonšalantnosťou nič spoločné, som zaváhal, či neprihodím štvrtý šuter... ()

Reklama

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

Větší slátaninu jsem neviděl. Na amatérský počin by to bylo asi vynikající, jenže tohle má být naneštěstí DC. Nepamatuju si už přesně, kolikrát jsem se sám sebe v průběhu ptal, co tam vlastně dělá ten Batman, když se sem absolutně, ale absolutně, nehodí (dobře, suše hláškoval). Animace vypadala japonsky (jasně že nebyla špatná), hudba jako vystřižená z Ironmana, no a tomu scénáři se chvílema jednoduše nešlo nesmát. Obzvlášť Dárksajdus byl originální od pohybů až po jméno a podobně na tom byl i ten kozatej Kleki-petra, mimochodem, s vynikajícím mužským dabingem i přes fakt, že šlo očividně o ženskou (ale vlastně, kdo ví?) Nejhezčí holka, Layla, si opět musela umřít hned zezačátku, aby tam to otravné pískle, na konci měnící se v Top dívku, mohlo přes hodinu strašit. Na druhou stranu, scéna s Klárkovými rodiči na farmě neměla chybu. Ale jinak je to doporučený film hlavně pro kategorii 11letých žáků druhého stupně, co maj zrovna prvně fyziku. Bída, ale já to čekal - Superman a Batman dohromady? Už se moc těším, co Snyder za ty dva roky vymyslí. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem viděl skoro vše co si na nás jak Marvel i DC Comics připravili v posledních letech na poli direct-2-dvd, a tak mohu oprávněně říci, že si DC šáhli až na samotné dno odpadu (štěstím je jim snad jen těsný souboj se strašlivým Hulkem v Planet Hulk). Hrozný scénář s debilními dialogy (ano, ještě více debilními než jsme u podobného žánru zvyklí) je doprovázen i bohužel naprosto nedostačující animací, která vypadá jak minimálně 30 let zastaralá. 20 % ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Zrození Supergirl je fantastická lahoda. Trojka Superman, Batman, Wonder Woman jsou tu, aby zvítězili na planetě Apokalypsa, vyměnili si několik výborných hlášek a připravili prostor pro vynikající závěrečné střetnutí ve Smallville. Vše má náležitý spád, humor, napětí a nadhled. Dokonalá kombinace. Knižní předlohu najdeme pod názvem Superman/Batman: Supergirl. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama