Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

klerik 

všechny recenze uživatele

SUPERMAN/BATMAN: VEŘEJNÍ NEPŘÁTELÉ sa mi páčil viac. Tu je príbeh trochu nezaujímavý (mladá baba nezvláda svoju silu). Ale vedľajšie postavy sú fajn (Wonder Woman!), akcie dravé. Superman nepatrí k mojim obľúbeným (výnimka SUPERMAN: SÚDNY DEŇ) a aj tu funguje hlavne ako protipól skvelého sarkastického Batmana. Pri "doplnkovej" finálnej gulervúcej scéne, ktorá nemá so Supermanovskou nonšalantnosťou nič spoločné, som zaváhal, či neprihodím štvrtý šuter... ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ve většině animáků od DC hraje příběh druhou roli, protože je nejdůležitější představení hlavního hrdiny a jeho motivace.Ale občas se najdou filmy jako Under the Red Hood či Krize na dvou světech, které dokážou krásně kombinovat akci s vyprávěním příběhu.Bohužel tady se to nestalo ale ne že by nebyla snaha.Je vidět, že se režisérka snaží, aby vztah mezi Supermanem a Karou nebyl bez chyby, a aby působil zajímavě.Prakticky Vám to bude jedno, až se začnou všichni mlatit hlava nehlava a akce nebude brát konce.S lepším příběhem by to bylo o moc lepší. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se dal v poslední době na animáky. Ne dělám si srandu,děti to chytlo a tak koukám s nima :-) .Další příběh z DC,tentokrát o vzniku Supergirl.Musím říct,že i když má film nižší hodnocení než jiné animované filmy z tohoto vesmíru tak já byl nadmíru spokojen.Hlavně příběh je na hodně dobré úrovni a klidně by to mohlo být natočeno i jako klasický film.Příběh je hodně dobře udělaný a není to nějaká tupa vata k akci,spíš naopak.Akce je i tak dost a celkově je to dobrý koktejl nejen pro fandy těchto superhrdinských filmu.Podle mě určitě neuděláte chybu když si to pusíte,protože já jsem taky netušil co dostanu a nakonec jsem opravdu spokojený.Jen škoda,že v hraných filmech vévodí Marvel,který já nemusím,působí na mě oproti dc hodně dětsky a jako takové omalovánky.Celkově tedy 90% a pět hvězd ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Tento film není ani tak o Batmanovi a Supermanovi jako spíše představovačka Supergirl. Batman se ve snímku objevuje velmi málo. Apokalypsa obsahuje jen jeden hezký akční souboj (Famale Furies vs. Wonder Woman a Big Barda). Záporák Darkseid je poměrně nevýrazná a nezajímavá postava. Navíc popisovat to jako "pokračování Public Enemies" je celkem zbytečné. Jediná spojitost s PE je v prvních pěti větách, kdy se vzpomíná na předchozí film, takže o návaznosti nemůže být řeč. U DC animáků se nikdy nějaký návaznost mezi jednotlivými filmy neřešil, tak mi nějak uniká, proč se to řeší zrovna zde. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tenhle animák mě bavil víc než některé vysokorozpočtové hrané komiksárny. Batmanovi se Supermanem to spolu dobře klape, a když se k nim přidá i sexy Wonder Woman... hmm, pak si začínám přát, aby jednou natočili hranou Justice League. Dlouho jsem neviděla animák pro dospělé (no netvrďte mi, že se všemi těmi vytuňěnými ženskými postavičkami tvůrci mysleli na děti), takže mě překvapilo, že film dobře funguje i po emocionální stránce. Roztomilé. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama