Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Davedd 

všechny recenze uživatele

Jasně je to mizerný film. Ale snad nikdy ve mě žádný jiný nezanechal tolik, aniž bych to předem čekal. Neuvěřitelné hlášky s jadernými střelami, výbojem z elektrárny a tragické herecké výkony. Chybí sice žralok skákající po letadlech do atmosféry, ale celek bavil více než předchozí díl. V kategorii mizerné filmy, naprosto geniální film. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Tato ultimátní kravina mě dostala do kolen. Člověk opravdu neví, zda je to myšleno vážně či se pokoušeli o nějakou parodii na žraločí godzillu a krokodýlího king konga. Popravdě jsem se velice zasmál při téměř periodickém opakování stejných slov a scén. Hypersonické koule a scéna žraloka přeskakujícího loď. Film jsem hodnotil stěží 2* a ty jsou za solidní zábavu s přáteli, se kterými se bavíte nad těžce odpadními filmy. ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Proboha proč? Myslel jsem, že po prvním díle s chobotnicí, když megalodon vyskočí z vody do oblak, aby chňapnul letadlo, se tvůrci hodí po menším vyblbnutí do klidu. Ovšem opak je pravdou. Nejen že obří žralok přeskakuje obrovskou námořní loď a ocasní ploutví ji demoluje za doprovodu explozí, které vypadají, jako když si člověk poprve spustí Sony Vegas a tvoří s prvními volně staženými efekty z detonationfilms.com, ale dokonce chytá do tlamy i vystřelené torpédo a z vody skáče do vzduchu pro stíhačku? To už je fakt moc. Krokouš se také zrovna dvakrát nepovedl, ale těch 15% dám za Ericu Duke a Sarah Lieving. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z veľa pokusov Asylumu ako spraviť podobnú sračku ako Sharknado ,no narozdiel od Sharknada je to len trápne ,nezaujímavé a absurdne zlé. Zatiaľ ,čo Sharknado sa má brať s humorom a nadhľadom toto sa nedá brať ani ako nepodarený vtip (a celá trilógia sa nedá zhliadnut bez toho aby vás to psychicky poznačilo). Ak sa radi trýznite odporúčam. 15% - za Řiťka video 😂 ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Paradoxně se mi ze všech filmů "Mega Shark vs. Nějaká další sranda" tenhle líbil nejvíc (Ano, opravdu jsem viděl všechny díly této série, celé a bez přetáčení) a za to si odnáší jednu hvězdičku, jako pomyslný triumf nad obří chobotnicí, machanickým žralokem a Kolossem (Přitom je s hodnocením nejníž :) :) ) 10% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)

Reklama

Reklama