Reklama

Reklama

Nude Nuns with Big Guns

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Při skládání slibu na jeptišku je sestře Sarah zkorumpovaným duchovenstvem vymyt mozek, je zneužita a omámena. Na pokraji smrti způsobenou smrtelnou dávkou léků, obdrží sestra Sarah zprávu od Boha, který jí řekne, aby se všem, kdo ji ublížili, pomstila. Vyzbrojena boží vůlí a arzenálem velkých zbraní, rozpoutá Sarah Soudný den pro své bývalé mučitele. Když si církev najme nemilosrdný motorkářský gang "Los Muertos" aby ji vystopoval a zabil, brzy zjistí, že je tato sestra pěkně drsná "matka". (Castle)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Drogy sa dostanú všade , výnimkou nie je ani oltár. Ich distribúcia " ihlou napichnutými " mníškami je pre farára ok-bizz . Celé sa to nakazí , keď miestnemu gangu " utečie " jeden práškom nadupaný balík , ktorý má hodnotu pre všetky 3 strany . Začnú sa ozbrojenou aj " bordel " formou stínať hlavy. Jedna ovečka však vypočuje hlas všemohúceho a naladí sa na cestu pomsty....Obyčajný nunsploit , s neuveriteľne intenzívnym a doslova sileným výskytom primárnych aj sekundárnych ženských pohlavných orgánov na jednu minútu. Pre niekoho možno ee , ale pre Mňa to určite snímku uberá , aj keď neviem z čoho. Espaňa / Mexicanos by to vylisovali ďaleko viacool. Bodíky za predstavu , ako by sa toho zmocnil GRIND , ktorý by uprosil RODRIGUEZa. ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Guzman je veselá kopa, teda aspoň v písanej podobe to tak vyzerá. Nevstupovanie dva krát do tej istej rieky mu je srdečne ukradnuté a vo svojom druhom filme mieša tie isté "grindhousové" ingrediencie ako v prvom, naviac celý ansábel dochucuje "duchovným" nádychom a narážkami na prehnitosť cirkvi apod. Prvý Guzman = Rape and revenge ako vyšité, to isté platí aj pre Guzmana druhého. Čo sa však oproti prvému filmu nesúcemu jeho meno za štítkom "réžia" (RUN BITCH! RUN) zlyhalo, je celková údernosť, dynamickosť a stiahnutie diváka do trhnutého sledu udalostí explicitnej klišé jazdy nahoty a násilia, ktorá šlape na ostatkoch bateriek z (napríklad) THRILLER: EN GRYM FILM. Obarenie vrejúcim B-čkom sa nepodarilo. Je totižto vlažné. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od tohohle stejný nářez, jako od Bitch Slap, ale ten nepřišel. Jo, po většinu času jsou tu pěkné nahé holky, ale ten film si ze sebe neumí dělat takovou prdel, jako výše zmíněný. A po čase vás přestanou bavit i ty holky a vy si všímáte, že to je vcelku nuda. Naštěstí si toho všimnete až těsně před koncem, takže jednou se tenhle film dá přežít. 50 %. ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé béčko, které si rozhodně s nějakými ratingy přístupnosti hlavu nedělá a pasáž bez záběru na nějakou tu nahou sestru delší než 3 minuty byste hledali jen stěží ... z čehož plyne jedna podstatná věc a to že se vám během filmu začne stěhovat krev z rozkroku zpátky do mozku a vzniká přímá úměra mezi tím jak moc vás už nahaté holky omrzely a tím jak moc se nudíte. Ano jsou tu úsměvné momenty ale jinak celkové tempo je spíš uspávací a ke konci si uvědomíte, že je to vlastně nuda a už pokukujete po hodinách kdy už to skončí ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Začínajúci režisér a zjavne fanúšik grindhousu Joseph Guzman sa po svojej solídnej celovečernej prvotine Run! Bitch Run! opäť fiktívne vracia do 70. rokov a prichádza s drsným thrillerom, ktorý je zmesou okrajových subžánrov rape and revenge a nunsploitation. Nápad je to dobrý, ale Nude Nuns with Big Guns dopláca na Guzmanovu filmársku nezrelosť a občas pôsobí nedopečeným, povrchným dojmom. Z Guzmana sa však začína profilovať zaujímavý režisér a na ďalšie smerovanie jeho tvorby som zvedavý... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Část tohoto filmu jsme mohli zahlédnout v režisérově předešlém filmu - Run! Bitch Run!, kde jeden z vrahů doma kouká na film, a to právě na Nude Nuns with Big Guns. (Dlee)

Reklama

Reklama