Reklama

Reklama

Skautův průvodce zombie apokalypsou

  • USA Scouts Guide to the Zombie Apocalypse (více)
Trailer 1

Tři skauti a dlouholetí přátelé spojují své síly s drsnou servírkou, aby se stali tím nejnepravděpodobnějším týmem hrdinů. Když jejich město zpustoší invaze oživlých mrtvol, je na čase složit toho nejdůležitějšího bobříka ze všech a pomocí skautských dovedností zachránit lidstvo před zombie zkázou. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dve krásne baby, parta sympatických chalanov a niekoľko lahodných scén, ktoré nešetria krvou, nápadmi a vtipmi. Som milo prekvapený, že niečo takéto vzniklo a ubehlo to mojej pozornosti. V zásade tradičná žánrovka, ktorá má obrovskú výhodu, že sa na nič nehrá. Preto aj zombie mačky som dokázal hravo prekúsnuť, pretože to do takejto vtákoviny patrí. Mám rád filmy, čo majú nadhľad ale zároveň nie sú prehnane citovo vydierajúce alebo scenáristicky hlúpe. Po Zombielande sa jedná o rovnako slušnú chuťovku. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Měl jsem k tomuto filmu v hlavě připravený skvělý "roast", že SGttZA je dílo, které neví jestli má jít cestou sentimentální nebo absurdně humornou, vážnou nebo komickou. Že SGttZA je ten typ kamaráda, který se vás na pohřbu vaší babičky zoufale bude snažit rozesmát vyjmenováváním intimních tělesných partií. Že SGttZA je odpad. Možná je. Ale větší pravděpodobností je, že už nejsem cílovka, která by hltala tento typ perverzní coming-of-age pussy-hunt tvorby. To ale není důvod zatracovat to, zvlášť, když i v mé historii zde na ČSFD by se pár takových našlo s ne zrovna nízkým hodnocením. Zkusíme na to jít objektivně - najdou se tu některé konvenční nedostatky v uvěřitelnosti typu "která z těch opic v té laboratoři se zombie virem zaměstnala toho uklizeče?", "Takhle podle mě auto po srážce s jelenem nevypadá." nebo "Pokolikáté je těsně hrobníkovi z lopaty budou zase zachraňovat?" Pokud se přes to dokážete přenést, čekají vás jatka, plnočelná nahota (dámská i pánská), nějaký ten vtípek, i tolik skautských dovedností, že si film své jméno zaslouží. P.S. Pozorně sledujte, když si někdo z postav na obrazovce vyfotí "selfie", má to sympatickou skrytou dohru. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tahle zombie komedie určitě patří do žánrové TOP3. Z počátku jsem se obával, aby film nesklouzl k fekálnímu humoru a ohraným sexuální vtípků, ale v tomto případě byly mé obavy liché. Ne že by sexuální narážky chyběly, ale nebylo jich tolik a navíc byly, dá-li se to tak říci, vkusné. Jinak Landon servíruje hromadu gagů, které mají na to stát se kultovními, hromadu vybuchujících hlav, hektolitry stříkající krve, nebo třeba nemrtvého jelena a penisovou scénu, při které si člověk zakřičí "Wau" i "Jau". Casting tady nebyl zase až tak důležitý, ale i ten se povedl. Takhle by to šlo. 85% ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Kombinace zombie komedie a skautských teenagerů by mohla některé morousy odradit, ale sám jsem byl překvapen, jak se podařilo celkový nádech skvěle vyvážit. Znamenitě odsýpající tempo, vtipné (nikoliv trapné) nápady a nářezová akce plná rudých cákanců krve. Škoda, že ne tolik inovativní jako předloňský Wyrmwood, ale o to víc zábavnější a scénářem ucelenější. Z mého obrovského nadšení neváhám jít na plný plyn, protože mi vůbec nic nechybělo a závěrečnou scénou na diskotéce jsem si malinko vzpomněl na kultovní Braindead. Neměl jsem ani pomyšlení o vlezlosti chování hlavních charakterů, protože byli přirozeně sympatičtí a srandovní svým vzezřením ve skautských uniformách. Tak akorát ujeté a nadsazené, že byla radost sledovat. Dal bych si to hned znovu! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Milá Vlčata, Světlušky a Skauti. Dobře se od Roverů a Rangerů učte, protože až přijde zombie apocalypsa, bude se vám každá dovednost hodit. Čím více získáte odznaků na cvičišti, tím více skolíte zombíků na bojišti. A že jich tam bude! A pokud dojdou zombíci, jsou tu domácí mazlíčci v podobě zombie koček - stejně krvelačné, jako byla jejich panička než jste ji zasouvacím oknem usekli hlavu ! Horor tohle není ani náhodou, tohle je čistokrevná komedie. A dokonce je to už skoro parodie na všechny postapo zombie filmy. Hlavní tíhu na svých bedrech v tomto filmu má skautský oddíl v počtu tří členů a jedna dlouhonohá dvacítka, která se k partě připojí cestou. Zápletka je tak jednoduchá, jak jen u zombie filmů může být. Městem se z vědecké laboratoře roznese zombie nákaza, která se přenáší kousnutím. Samozřejmě mrtváka. Po kousnutí je i z vás mrtvák (vlastně nemrtvák) a máte chuť kousat také. Ale jen ty nenakažené, nekousnuté. Skautíci jsou na štěstí v lese na bojovce, když první pokousaní se rozprchnou do ulic. A tak oddíl tváří v tvář bestiím nejenže je nucen bojovat o holé životy jaho členů, ale také se snaží najít tajnou disco párty aby z ní mohl zachránit zúčastněné. Problém je v tom, že je párty tajná a i když jeden ze skautíků dostal popis, kde to má být, zjišťuje se, že to byla falešná stopa vedoucí na městskou skládku, protože ten co adresu sděloval neměl zájem aby na disco přišla parta v khaki košilích a šortkách... Svým zpracováním film nedělá žádnou ostudu svým nákladnějším bratrům. Sice nečekejte žádné vyrabované ulice s hořícími auty, ale zombíci a hlavně jejich rozličné likvidace jsou znázorněny stylově jak se u tohoto žánru sluší. Humor osciluje, ale řada vtipů byla výborná a některé nápady byly velmi originální což jako milovník tohoto žánru umím ocenit! Dávám za v lese tři sebrané odpadky! * * * ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Při finální likvidaci zombí na diskotéce je vidět, že má Augie (Joey Morgan) jen pár kulečníkových koulí v zásobníku. V průběhu filmu jich ale vystřílí veliké množství, aniž by munici doplňoval. (Danny F.)
  • Natáčelo se ve městě Cypress a Santa Clarita v Kalifornii a v blízkosti školy Lexington Jr. High School. Scény na policejní stanici byly natočeny na opravdové policejní stanici ve městě Seal Beach v Kalifornii. (willy1)
  • Podle ukazatelů u silnice je jedním z blízkých měst od dějiště filmu Haddonfield, ve kterém se odehrává hororový snímek Halloween (1978). (hansel97)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama