Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave III: Vengeance Is Mine

  • USA I Spit on Your Grave III (více)

Nakoľko sa chce Jennifer Hills (Sarah Butler) raz a navždy preniesť cez krutosti, ktoré jej spôsobila skupinka idiotov na čele s mestským šerifom, rozhodne sa zmeniť identitu. Pod menom Angela sa presťahuje do nového mesta, v ktorom začína pracovať v Call Centre, navštevovať psychológa a pravidelne podstupovať skupinovú terapiu s ľuďmi s podobným osudom. K zbaveniu sa vidín či predstáv z minulosti, ktoré ju neustále prenasledujú, jej však začne napomáhať až nečakané stretnutie s mladou Marlou (Jennifer Landon). Tá ju začne zbavovať frustrácie špecifickou "zábavou": trestaním mužov, páchajúcich obdobné skutky, akými sa dopustili voči nej samotnej. "Obete" pre svoje hrádky nahádzajú počas samotných sedení, kde sa im vďaka poznačeným ľudom dostáva inšpirácie viac než dosť. Všetko z veľkej časti prebieha podľa plánu až do okamihu, kedy je Marla zavraždená. Táto udalosť spúšťa v Jennifer, alias Angele, pocit hnevu, ktorý si niektorí jednotlivci škaredo odskáču! Pomsta je totiž jediný pud, ktorý ju poháňa vpred. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (110)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKTEŘÍ LIDI SI ŠPINAVOST ZASLOUŽÍ. A NĚKTEŘÍ LIDI NEJSOU DOST SILNÍ, ABY JI PROVEDLI…“ /// Tak na Sarah Butler mi nevadí. To už je mnohem horší ta čekačka na rozjezd. Kikiny spolu plkaj vo údech – jako proč? Slibný momenty vymáznou ty snový fantasie, který by fungovali v péčku, ale tady mě nějak nerajcujou. Spíš mi lezou na nervy, včetně některejch lidí (v tom filmu). Hra na Zorra ujde, ale jinak je to celkem vo ničem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje nejmilejší pohádka je ta o dravci a o kořisti. 2.) Přemejšlím vo pomstě… 3.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Můžete mi říct, proč tohle někdo natočil? Kdyby to bylo ještě o stupeň debilnější, v pohodě tomu dám odpad. Protože jsem nudnější a víc bezduchý film dlouho neviděla. Vážně mi dělalo velký problém to dokoukat až do konce. A příjde mi, že Sarah Butler snad úplně zapomněla hrát. Jednička i dvojka byly super filmy, ale tohle už snad nikdo z nás neměl zapotřebí. Hodně mě zajímá, co se bude dít v díle čtvrtém. ()

Reklama

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Predchozi dva dily byly docela slusny filmy, ale co tohle bylo proboha za debilitu ?! Cert vem nezajimavej nudnej dej, na prvni pohled lacinejsi zpracovani.. ale to, jak na me naprosta vetsina scen pusobila, rozhovory mezi herci vcele s tou hlavni kund*u ( omlouvam se, ale ja bych ji kop do hlavy jak me ty jeji ksichty co hazela sraly !! )... to bych radsi zamichal pindourem Mad Doga nez tohle videt znova !!! Dlooouho me nejakej film neiritoval jako tenhle hnusnej vopruz !!! 0/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No sračka nehorázná (v případě csfd cenzury: řídký, kašovtý, světle hnědý, silně smrdící exkrement..aneb: lidové označení pro průjem).. Už jenom ten fakt, že v kultovní rape´n´revenge značce chybí to rape, je minimálně na facku. Děj někdo vytáhnul krávě z řiti (řiť není sprosté slovo- za tím si stojím), dal to oslovi na přežvýkání a ten to pak plivnul rovnou do nejbližší žumpy, kde z toho septikový skřítek v horečce spatlal scénář a momentálně ve své demenci určitě čeká na oscarovou nominaci. Né, prostě né.. po dobré restartové jedničca a parádní dvojce přichází propad jaký nepamatuju.. Původní film se z toho určitě přetáčí v kejsu jak nemocnej krokodýl. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak bohužiaľ, veľké sklamanie, možno aj najväčšie v tomto roku. Biedna variácia na "The Brave One". Hlavná hrdinka z jednotky trpí depkami, vkuse si predstavuje, ako by zniesla zo sveta každého, kto na ňu len pozrie (čiže otravné predstavy plus otravné flashbacky v prvej polovici), ale napokon tú možnosť dostane, keď zavraždia jej kamarátku. A tak sa rozhodne pomstiť všetkým hajzlíkom. Síce sa na ňu dobre pozerá, ale to je tak asi všetko. Oproti prvej časti tu totiž nie je možné nejako s ňou súcitiť, práve naopak. Takže som sa spoliehal aspoň na to, že film bude stáť na kvalitnom gore. Ale dve krvavé scénky to žiaľ z biedy nevytiahnu (chválim vlastne len kastráciu, tá bola dobrá). Dal by som aj tri hviezdy, lebo nakrútené to bolo v poriadku, avšak oproti prvým dvom častiam je to tak kvalitatívny zošup nadol, že nemám problém nazvať túto trojku prepadákom. Celkovo mi to totiž viac liezlo na nervy ako bavilo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • To, co často prožívá hlavní postava (představy vražd), je označováno jako denní snění, což je psychologický termín popisující představy a fantazie ve bdělém stavu v reálném prostředí a čase. (TwilightAC)

Reklama

Reklama