Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (317)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady asi nemám žádný větší problém. Cca první třetina se může pochlubit solidní, skoro až duchařskou atmosférou a pak se to zvrhne do klasické zombie střílečky, která nenadchne, ale ani neurazí. Nicméně to se dá říct o všech RE filmech. Pár nadprůměrných momentů se tu najde, masky ujdou a finální monstrum rozesměje, což sice nebyl záměr, ale co už. Nenudil jsem se, ale i tak si myslím, že jakékoliv další pokračování série by bylo zbytečné. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Konečne nastala zmena na režisérskom kresle tejto série, ale žiadna zmena k lepšiemu to nie je. Postavy totálne o ničom. Prvú polovicu sa tam vôbec nič nedeje a behom druhej sa dočkáme tuctovej digiakcie na ktorej môže niekoho zaujať nechutné čvachtavé gore. Ale mňa už ani to nebaví. Za mňa totálna nuda. 2/10. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si osvěžit paměť gameplayem z YT a musím říct, že už je to kurva let, co jsem to hrál u souseda na herní konzoli SEGA a jediný co si z té hry vybavuji bylo to strašidelné otevírání dvěří, ale celkově ta hra mě tenkrát neoslovila, nebyl to můj vyhledávaný herní žánr. A co se týče Resident Evil filmové série, tak to jsem viděl tenkrát pouze výbornou jedničku, kterou jsem měl mezi prvními filmy na dvd v poličce a druhý díl, pak už mě to minulo a žádný jiný jsem neviděl. Raccoon City má v první polovině skvělou Hororovou atmosféru, celkem podařený masky a sem tam Gore, postavy v pohodě a hudba fájn. Ideální zhlédnout za deštivé, studené noci. Za mě lehce nadprůměrná jednohubka. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ze všech hraných filmů nejvěrnější zpracování. Což pořád není výhra. Kaya mi sice vykompenzovala Milu relativně slušně, ale jinak jsou to docela netflixovské hrátky s castingem, kdy jsou tváře některých herců v porovnání s předlohou i etnicky úplně mimo. Odpovídá snad jen Ada Wong. Film je totální béčko, ale tak svým vzevřením měly působit i původní hry, atmosféra je každopádně fajn a spousta odkazů na hry, hlavně na první dva díly, taky. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sličná Mill(fk)a sa nám poručila a tak sa to z akčného sci-fi hororu, mení na čistokrvnejší zombie shock. A badám, že keby to nemalo v názve výraz Resident Evil a herci by boli v symbióze s pôvodnými postavami, hráči by dávali zrejme lepšie hodnotenie. A keďže ja ním nie som, tak ma pri sledovaní nečakali nervové poruchy, dýchavičnosť a mrle v konečníku. Prznenie klasík je dnes proste v móde, tak som si užíval snímok ako prachprostý žánrový film. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • Video promítané na zeď ve sklepě laboratoře, ve kterém dvojčata Ashfordovi mučí vážku a poté ji nechají sníst mravenci zaživa, je téměř na chlup stejné jako cutscéna ze hry „Resident Evil: Code Veronica“. (NiWi)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedná scéna. (Varan)
  • Ve filmu se neobjeví další 2 důležití členové jednotky STARS z her, a to Rebecca Chambers a Barry Burton, i přesto že ve hře hrají důležitou roli. (NiWi)

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno