Reklama

Reklama

Pomsta

Trailer 1

Obsahy(1)

Bohatí milující tatínkové od rodin se jako každý rok sejdou uprostřed pouště, aby posílili své mužství a vybili stres pořádným lovem. Tentokrát si ale jeden z nich přiveze milenku, neuvěřitelně sexy lolitu, o níž se rychle začnou zajímat i ostatní... Věci se vymknou kontrole a oni nechají umírající dívku uprostřed pouště... Té se však podaří sebrat poslední síly a chlapský výlet se změní na nemilosrdný lov... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (278)

Claw 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny sledovatelů tohoto francouzského majstrštyku, jsem byl vyloženě nadšen. Nepochopil jsem sice plno věcí, které by možné nebyly, ale co na tom?! Vždyť je to úplně jedno! Mě se právě líbilo, že tam byly nelogičnosti, že Matilda byla jaká byla. Její proměna byla ideálně dokonalá. Od naivní barbínky po "revenge super bitch". Výraz těla, tváře, flinta do ruky... To všechno po vzoru starých ohraných grindhousů (třeba "Thriller En Grim Film apod"...) Byla to nádhera! Barevné, snové, herecké výkony fajn, všechno super a na pohodu. Brutalita výborná, zranění krásné, detailní. Já si prostě lebedil blahem. Nezajímá mě, že tohle by nešlo a tamto by nešlo. O tom to není. Škoda, že ji teda nepřefikly víckrát a že to nebylo víc "graphic", ale tak zase se vyřádili na těch třech týpcích... Za mě plná palba, je to krásný moderně - oldschoolový rape and revenge. /85% + FILM ROKU/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Chcete sa za jednu noc stať rambom? Stačí ak si dáte kúsok peyotla a môžte ísť robiť nájomného vraha. A dokážu to aj blonďavé pipinky... Ten príbeh sám o sobe nebol bohviečo, len rádoby ďalšia revenge odplata s nudnejšou a opozeranou dejovou schémou a s minimom napätia. No to, na čom snímok jednoznačne stavia je absolútne perfektné spracovanie po formálnej stránke - špičková kamera, šikovná réžia, ktorá sa prejavuje najmä v detailoch, využívanie svetla, jasné farby, slušná muzika, ktorá strieda tichšie pasáže.... No proste je to pastva pre oči, ktorá dokáže držať pozornosť celý čas. Tiež nechápem, prečo nemá film nálepku horor, pretože krvavých záberov tu bolo pomerne dosť, ba čo viac, boli celkom slušne nasnímané, čo sa o mnohých ďalších žánrovkách nedá vôbec povedať. Fajn prekvapenie a spokojnosť. Blbé, ale výborne predané. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Film by se měl spíš jmenovat jak udělat s pár litry krve a trochou prachu z blondie redneck killer brunette. Pokud na film půjdete jako na komedii, odejdete prakticky bez výhrad spokojeni. Kde jinde najdete lidi, kteří dokážou krvácet celé hodiny množství krve, jenž by naplnilo Želivku. Pomocí plechovky si udělat úhledné tetování a ještě tím zacelit díru o velikosti sekvoje. Nechat si vytrhnout osmičku ostřelovačkou. Udělat lobotomii skrze oční důlek nožem zapůjčeným od Ramba. Místo obvazu používat potravinou fólii. Vytáhnout střep z nohy tak, že si strčím ruku až do pr... asi bych nikdy neskončil, nebýt toho, že i tento film má nějaký konec. Krásných 73% za komedii roku. Jestli to bylo myšleno vážně, strhněte si tak 73% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Začínající režisérka Coralie Fargeat rozhodně nechtěla jít se svou „kůží na trh“ jen tak lacino a byť s rozpočtem necelých tří milionů dolarů a svou dosavadní minimální zkušeností (vždyť do té doby natočila jen dva krátkometrážní kousky) nabídla divákům docela slušnou a hlavně krvavou podívanou. Jako žena věděla, co na publikum platí a jelikož se na podobné filmy dívají hlavně muži, do hlavní role obsadila mladičkou italskou herečku a modelku. Pánové si tak zpočátku přijdou na své – nakrucující se prdelka, titěrné bikiny, svůdné pohyby, trocha té nahoty – no prostě pastva pro oči. Ani není divu, že naše (ne)svatá trojice z ní nemohla spustit oči a dvojici buranských kámošů tekly sliny. Krásná idylka přiblblé dívenky však záhy vezme za své a poté co je znásilněna, zbita a shozena ze skály, pomalu umírá uprostřed pouště. Každá druhá by to jistě nepřežila a když tak by po ztrátě takového množství krve následně podlehla svým zraněním (což bylo dle mého dost uhozené, ale podobných nelogických prvků tu bylo spousta), ale my se přece měli dočkat ještě oné slibované pomsty.Její tři protivníci postupně okusí vlastní medicínu a diváci se dočkají nejen litrů stříkající krve, ale i několika slušných gore scén (a to nejen díky halucinacím). Některé z nich opravdu nejsou pro slabší jedince. Míra brutality je slušná, hlavní hrdinka sympatická, na krvi se taky nešetřilo, jen nesmíte moc hledět na logiku a reálnost u důležitých momentů filmu. Pokud jste schopní se od toho oprostit, budete stejně jako já nadmíru spokojení. 70% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Název mluví za vše. Mladá kost je znásilněna buranským kámošem svého přítele a ten jí za to na oplátku shodí z útesu. Zachrání jí strom, na který se napíchne a rozhodne se té partě hovad pomstít. "Revenge" je jednoduchým filmem o pomstě, který pobaví hlavně příznivce explicitně krvavých scén, kterých má film požehnaně a účelně krví nešetří, což není na škodu, ale film tím sklouzává spíše k parodii, než temnému thrilleru. Scény, kdy se v detailu vyndavá sklo z nohy nebo z břicha větev jsou pro fajnšmerky, opravdovou lahůdkou, ale bohužel film, vyjma těchto a ještě pár jiných scén, nenabízí nic jiného. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama