Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

ER 

všechny recenze uživatele

Začínal jsem na 4 hvězdičkách, po hodině došlo ke snížení na 3 a posléze na 2. Scénáristé musel být při dopisování scénáře už pěkně zhulení, protože režijně jde o slušnou práci s povedenou akcí,hudebním podkresem a J.Foxxem (bohužel všichni ostatní působili jako jeho stafáž). No nic, "po podívání spalte". ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom to nie je nič extra, takýchto filmov tu bolo a ešte bude, ale snáď jediný dôvod prečo ma to bavilo je Jamie Foxx, ktorému to sadlo a navyše som ho dlho v niečom akčnom nevidel. A keď už sme pri tej akčnej stránke, tak sa tu tiež celkom podarila. Lepší priemer zo zaručene dobrým Foxxom, na jedno pozretie akurát, nothing more. 60% - 3* ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať už míříš na cokoli, buď rozhodnutej zabít." To bylo tak blbé, až jsem se u toho bavil. Já se sice umím zlobit, když uvidím něco pitomého, ale tohle mě svou blbostí a naivitou tak rozesmálo, že to snad bylo i fajn. A to píšu přesto, že bystrost není mé druhé jméno a přesto jsem padouchy, hrdiny i padouchy hrající si na hrdiny dokázal rozpoznat při prvním pohledu do kamery. To by se nemělo stávat. Takže pokud mám někoho vyzdvihnout, tak to byl ten třímetrový hlídač záchodků, který oba své štěky zaštěkal naprosto dokonale a odevzdaná recepční z lázní, která znuděně zvládla totéž. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... kašlu na to ... budu štědrý ... fakt mě to bavilo ... po delší době konečně film, který mě nezprudil ... krásná na ten věk fakt kus Monaghan, Foxx to zvládl na jedničku - byl mi sympatický ... bitky super ... akce jedna za druhou ... má to grády ... neštítí se to násilí a "naturální" krvácení ... prostě na dnešní sračkoičdní holywoodské , disney , ... apod. poměry fakt "svěží" vánek pro pobavení ... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama