Reklama

Reklama

Po událostech z minulého dílu malá Jamie oněměla, ovšem zjistila, že je telekiniticky poutána ke svému strýci - vrahovi Michaelu Myersovi. A ten se vrací i na letošní Halloween. I tentokrát mu v cestě stojí jeho nemesis - Dr. Loomis, který má plán jak Michaela porazit. (Opsha)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejslabší Halloween, který obsahoval postavu Michaela Myerse. Zezačátku měto bavilo, ale pak se ten děj celej nějak rozpadl a zůstala jen dlouhá nuda a spousta nelogičností a nejasností. SPOILER: Proč ten děda schovával Michaela ve svý stodole celej rok? Proč se nikdo nezajímal o to, že Rachel zmizela? A kdo byl ten záhadnej muž, co nakonec Michaela osvobodil z vězení? (Na to mi snad dá odpověď šestka). ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Po skončení 4-ho dielu som sa nevedel dočkať akým spôsobom tvorcovia Mayersa oživia, ale Michael má viac životov ako Rambo-WAW! Hlúpe a priblblé scenáristické trápenie a režisérske omieľanie už videného...Piaty diel nemá čo ponúknuť a keď už aj staré "istoty" ako Dr. Loomis začínajú liesť na nervy, niečo asi nie je v poriadku. Jednu * za to, že Michael ukázal ksicht:))) ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po 4 časti som k tejto pristupoval trocha z odporom,lebo ta predošlá ma vôbec nebavila.Tato začala tam kde skončila 4 čast.Tu sa s príbehom tiež moc nepohrali.Z niektorých scén bolo cítiť nelogickosť a otrepanosť.Herci tiež neboli presvedčivý.Celkove prevedenie ako by som to povedal bolo veľmi tupo podane.Lebo Mayers každého zabil bez náznaku obrany.Aspoň ze policajne zložky tu boli ukázané ako inteligentne bytosti,tak to inač preháňam. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Docela už začínám chápat, proč se rozhodl letošní Halloween ignorovat všech předchozích devět pokračování. Pomsta Michaela Myerse byla skutečně zbytečným pokračováním na čtyřku. Myerse opět přežil (jak jinak, začínám si říkat) a znovu se po roce vrací do oblíbeného domova. Jeho neteř mezitím ztratí hlas a je s ním psychicky propojena. Takže když po hodině má konečně možnost jí zabít (což chce), tak si najednou uvědomí, že stačí, aby promluvila, a on si hned sundává masku. Navíc režisér zabijí téměř okamžitě postavy z minulých dílů a Myersův nůž tentokrát zvládne dveře i plech. No jediné, co mi přišlo mysteriózní, byl chlap v černé bundě v klobouku, který Myerse zachránil. Doufám, že se dozvím jeho identitu v dalším díle. Jinak série jde pomalu do kytek. (40 %) ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to tak, že každy díl této ságy je kousek po kousku horší a horší, a tady u toho mi už hodnocení sjelo o dvě hvězdy dolů. Z celého filmu mi nejvíce uvízla hlavě malá Jamie a jeji "Tiiiinooo, Tiiinoo, neee, Tiinooo". Chyba českého dabingu, můžu si za to sama... Dále mě velice znepokojuje to, že z brutálního, vraždícího a nemyslícího monstra, udělali cosi, co dokáže nad tím, co dělá i přemýšlet. Nejvíce mě dostalo to, když Michael zabil toho divnýho, namyšlenýho týpka, co si furt jenom leštil lak na svým autě, ale před tím, než se do něj pustil, tak mu poškrábal lak na autě. To by starý dobrý Michael Myers nikdy neudělal. Ten by ho prostě rovnou rozsekal.. A vůbec se mi nelíbilo to nějaký rodinné napojení. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (25)

  • Když Mikey (Jonathan Chapin) leští své auto, je v čase 34:29 vidět v jeho zrcátku kameraman. (Amras)
  • Don Shanks (Michael Myers) v rozhovoru přiznal, že si v mnoha záběrech zahrál muže v okovaných botách. (HellFire)

Reklama

Reklama