Reklama

Reklama

Resident Evil: Infinite Darkness

(seriál)
  • Japonsko バイオハザード: インフィニット ダークネス (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix vydal 4 dílnou minisérii očekávaného Resident Evilu od Capcomu a rozhodně byly ambice výše, ale jako jednohubka je to naprosto v pořádku.Líbilo se mi zasazení do Bílého domu, ale jinak dějově je to docela ploché, ale o to mi zde naštěstí nešlo, co se však povedlo je rozhodně vizuál a poctivá CGI animace, podobně laděných filmů vzniká málo, takže se leckteré mouchy dají odpustit, akce je parádní, krvavá, brutální ( ale na můj vkus jí až tak moc není) a ve výsledku i těch Zombie se moc nedočkáme, monstrum až ve finále a atmosféra je místy tajemná, ale rozhodně bych si ji dokázal představit děsivější.Mrzí mě o to víc, že když se jednou za pár let dočkáme takového projektu, tak to zdaleka nedosahuje kvalit mých oblíbených dílů z Love Death and Robots, ale pořád lepší tohle než další drama, to bez debat.• Příběh 2/5, Akce 3/5, Humor 1/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6.5/10 ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást, v zásadě se pořád jedná o animovaný celovečerní FILM z resident evil univerza, jen je rozkouskovaný na 4 díly (zhruba 80 minut čistého děje). Tohle mě ve výsledku mrzí, při prvních trailerech jsem doufal tedy v delší podívanou, ale co už. Infinite Darkness se může opřít zejména o dva spekty: Leona S. Kennedyho a Claire Redfield. Já jako fanoušek herních předloh uvítal jejich přítomnost na obrazovkách, to vše ještě umocněné jejich originálním dabingem. Potěšilo pár narážek na hry, výborná akce (fakticky některé scény top, třeba útok zombies na Bílý dům či zmutované krysy v ponorce). Jen je za mě škoda, že se scénář drží v zažitých kolejích a nesnaží se experimentovat, ten děj vás doopravdy nemá čím překvapit. A to finále se dost podobá ostatním animovaným filmů série. Takže tahle, průser nenastal, ale to promo pro Netflix týkající se tohoto projektu holt vystřelilo má očekávání výše. Za mě 6,5/10, pokud nejste fanouškem, tak si bod dolů strhněte ()

Reklama

Tirkus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nevyužili seriálového formátu a místo toho nám dali krátkej film rozdělenej na 4 části. A je to znát. Příběh není nic originálního, ale teď je navíc ještě uspěchanej. Leon a Claire byli super, ale nové postavy mě absolutně nezajímaly, protože jsem neměl čas si k nim vybudovat vztah. Závěrečná epizoda byla celkem slabota, nejen že je do puntíku stejná jako finále animovaného filmu Resident Evil: Degeneration, ale asi jsem nepochopil konflikt mezi Leonem a "záporákem" (u kterého mi přišlo, že jsem v RE sérii viděl stejnej design už asi 5x), nebo to prostě nedávalo smysl. Animace byla fajn a odkazy na herní sérii potěšily. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako jednohubka budiž,ale ambice to mělo očividně větší a fanouškům her (ale i filmů) to vlastně nedá vůbec nic.Animace je ok,ale atmosféru to nemá prakticky žádnou a finále je takové nijaké.Vlastně se to ani nedá brát jako seriál,ale spíš jako další z RE animáků,tentokrát rozdělen do čtyř částí...60% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Na tento počin som sa ohromne tešil, takže nemôžem skrývať sklamanie. Nechápem načo to je spravené ako seriál ale to je to najmenšie. Namiesto toho, aby sa riešili zombie a ponúkli nám skvelú akciu, dostaneme skôr politickú spletinu, ktorá bohužiaľ ale neponúkne ani nič prevratné. Animácia je nádherná, to áno, preto ma hrozne mrzí, že sa spomínaná akcia neriešila viac, pretože tu si tvorcovia mohli dovoliť viac ako vo filme. Resident a hlavne Leon by si zaslúžili poriadne akčnejšie a hororovejšie spracovanie a môj vlhký sen, solídne pokračovanie Damnation. Soundtrack celkom v pohode ale málo využitý. Finále neponúkne opäť nič prevratné, pozerá sa nato dobre ale celý čas cítite, žeby to mohlo byť oveľa lepšie. Pozretím nič neskazíte a kto má rád túto sériu je to povinnosť, ja však nemôžem dať viac ako 3*, aj keď som sa osobne viac menej bavil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Resident Evil: Infinite Darkness v příběhu zabírá místo několik měsíců po Harvardville Incidentu v listopadu 2005 („RE Degeneration“) a pravděpodobně probíhá ve stejném období s „Lost in Nightmares“ z poloviny roku 2006 („Resident Evil 5: Untold Stories“). (ScarFace_V8)

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Reklama

Reklama