Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (818)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Typický moderní remake, který časem zapadne. Co chcete ještě vědět? Nastrčí se do něj hezká baba, která se nebojí ukázat kozičky ani holou prdel, přidá se technologie jako mobil a kamera, a navýší se počet násilníků/obětí. S tim násilím se to ale nijak nepřehání, spíše jde o vynalézavost každé popravy. Ani ta kastrace nechybí, ale v originálu mi přišla drsnější. Největší problém jsem měl s hlavní hrdinkou. Nesympatická, nevýrazná postava, který jsem nevěřil ani to opakované znásilnění. Natož pak její proměnu z citlivé spisovatelky na chladně uvažující a vraždící stroj. Ale abych nebyl labuť, tu jednu hvězdu přidám za hladové vrány, ty byly príma. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Nefunkční exploitačka s příšerným vizuálem. Tvůrci se topí v bezradném omílání násilnických klišé, což je u podobně primitivního námětu docela problém. Herecké výkony nemá cenu rozebírat - ve filmu se střídá bolestný řev s násilnickým a pokud už přijde na něco jiného, je to polovystrašený kukuč utrápené pipiny. Myšlenka nekorektní a brutální pomsty už dnes zdaleka není tolik kontroverzní, jako byla kdysi, díky čemuž je celý příběh znuděným čekáním na cokoliv neotřelého (a ono pořád nic). Špatné triky pak veškeré gore choutky zavraždí úplně. Co si budeme povídat - v živočišném jádru si všichni přejeme, aby holka všem těm sviním nakopala zadky. A dál? Samo o sobě to při tak slabém zpracování nestačí. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Bezúčelné násilie a brutalita sú dnes bežnou záležitosťou v céčkových filmoch, v ktorých je táto forma prezentácie podpriemerného príbehu jediná možná alternatíva, akou možno zaujať aspoň úzku časť zvrhlého publika. A keď som klikol na doterajšie Monroeove príspevky do filmovej knižnice, tak som bol presvedčený, že tento bude ďalším podobným. Do rúk sa mu však dostal kvalitný materiál, ktorý dokázal dotiahnuť takmer na úroveň psychothrillerov typu Funny Games, či dokonca Straw Dogs. Úvodných pár minút nasvedčovalo tomu, že celý film sa bude ťahať s typickými žánrovými klišé, ale s prvým náznakom napätia už atmosféra nepoľavila, naopak každou minútou sa stupňovala a príbeh ponúkal plno výnimočných momentov. Stredná časť ma takmer rozkrájala a so záverečnou časťou, keď som hlavnej hrdinke držal päste viac ako všetkým našim národným reprezentáciám, som úplne spokojný. Po dlhom čase som sa napríklad nepozastavoval nad nezmyselným konaním postáv, ako je to v podobných filmoch pravidlom. 85%. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo po mně kamenem, já po něm (ztvrdlým) chlebem aneb psychický teror a mnohonásobné znásilnění odměněno očistnou koupelí s louhovou pěnou, něžným mazlením s doteky vran, jemným zástřihem toho přebytečného v oblasti genitálií a dlouhotrvající anální rozkoší zakončenou vyvrcholením přímo do srdce.. Tuctové, nepříliš chytré první dvě třetiny a ta poslední jen představuje samoúčelnou torturu bez pocitu zadostiučinění, po které vlastně nevíte, kdo tady byl perverznější úchyl. I na S.Butler jde vidět, jak ji ta role nejde příliš přes pysky a že členové štábu ji jen k něčemu přivázali objekt pomsty, ona přišla na scénu, udělala šplouch, pích nebo šmik a šla si zase za vizážistkou přežehlit vlasy. Jiný remake, Poslední dům nalevo, u mě vítězí na celé čáře a já tímto lehce jedovatě spit on your movie, pane Monroe.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale osamocená, poměrně přitažlivá spisovatelka, si na samotě u lesa tak trochu říká o trochu toho sexuálního povyražení s místními vidláky. Ti však místo dokonalé znalosti 101 nejvzrušivějších poloh kámasútry v prostředí vyvoněném svíčkami dávají přednost kombinaci pistole, násilí, orál, anál a to civilizované slečince zrovna nevoní. Samozřejmě ji trochu chápu, rozumím i její touze po pomstě, ale příliš mne to nebavilo. Takže oko za oko, zub za zub, louh za chlast, penis za vagínu, ale to je tak všechno. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Day of the Woman. (MikaelSVK)
  • Trvalo týždeň, kým sa podarilo presvedčiť Sarah Butler, aby prijala rolu vo filme. (misterz)

Reklama

Reklama