Reklama

Reklama

Hněv Titánů

  • USA Wrath of the Titans (více)
Trailer 1

Deset let po porážce obludného Krakena se Perseus pokouší uchýlit ke klidnému životu jako rybář a otec malého syna. Jenže mezi bohy, oslabenými nedostatkem lidské oddanosti a dlouho vězněnými Titány, pod vedením zuřivého Krona vypukne velká válka. Zeus, který byl zrazen Hadem, je zajat a unesen do podsvětí, a tak se Perseus musí ještě jednou stát hrdinou, aby nalezl Dia a zmařil snahu Titánů vládnout na Zemi. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (1 121)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Máme tohle zapotřebí? Příště raději zůstanu u nařachaného traileru, a nebudu si kazit chuť filmem. Je to v podstatě úplně to samé jako jednička - abych nebyl takový hnidopich, tak jsem se o něco více bavil, i akce se mi líbila víc, ale... Nebo spíš ALE posledních pět minut je to nejhorší, co jsem v kině za dlouhou dobu viděl. Měl jsem co dělat, abych smíchy nepoprskal sedadla pode mnou - fuj! Desetkrát horší než Válka Bohů. I nový Conan se mi líbil víc! A zase o něco víc nesnáším těsné soubojové akční scény: to se kamera nemůže na chvíli oddálit? Koho zajímají roztřesené záběry na změť rukou a nohou, a rozmazané švihání mečem? To se v celém Hollywoodu vážně nenajde režisér (zdravíme Spielberga!), který by uměl natočit zajímavou, perspektivní akční scénu? P.S. 3D rozhodně nebrat, v IMAXu jsem si užil tak maximálně trailer na Spider-Mana. ()

juta 

všechny recenze uživatele

O něco lepší vizuální zážitek než při jedničce, ale taky jsem se tady dočkal zklamání hlavního záporáka, který sice naháněl hrůzu, ale ta jeho hlava mi přišla dost chabá a na takového velikána směšná. Přišly také velké skoky mezi ohromnou akcí a velkého uklidnění. Perseusovi narostly vlasy a nechal si udělat trvalou, to také nebylo to pravé ořechové. Začátek bych hodnotil za 5, prostředek za 3 a konec za horších 5. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nedávno nám bylo dopřáno spatřit už jedny rodinné strasti zasloužilých olympioniků. Toto je o něco méně řídká stolice než Válka Bohů. Hned zpočátku se nám jasně vyjeví, jací jsme my, západníci, necitlivý mamrdi. Hollywoodští hebrejci ve své touze po mamonu zlikvidují, a to pouze kvůli natočení další slátaniny, roztomilou arabskou vesničku kdesi v Maghrebu. Víte, jak dlouho bude trvat přičinlivým Machometánům narovnat ty šutráky a klacky zase do tvaru chatrčí? Už aby se naučili nukleovat, takhle to s námi fakt nejde.... Perseus má vybuzněného synka, výčitky a poslání. Nezničíš ho ohněm, železem ani Titanem. A pak se to sere asi osm hodin. K vidění jsou obří hrátky s kamenným legem, obří jednoočka, obří Časos, obří čurák Agenor a Andro-mrda. Holčina ta naštěstí není až tak androgynní, jak slibuje jméno, přesto z ní zrovna dvakrát nesliním. Viděl jsem, ohodnotil a spokojeně zapomínám. Jenom by mě pořád ještě zajímalo, co na to, jak v americkém podání trojčí jejich Božani, říkají řečtí krizovníci. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie sa nesie presne v duchu prvého dielu, preto hodnotím rovnako. Nečakal som žiadnu rozprávkovú atmosféru, dramatické zápletky ani srdcervúce herecké výkony. Popravde po prvom diely ma už nič neprekvapí. Všetko je opäť tak nejak priemerné, okrem trikov, ktoré zhltli nemalé peniaze. Mnohé sú veľmi dobré, potešili ma obrí kiklopovia, ale ani najlepšie triky nezachránia očividnú priemernosť. Dobrou správou je, že lietajúci kôň Pegas i Bohovia dostali o čosi väčší priestor, ale pre mňa stále nedostatočný. Božie schopnosti a možnosti ostali nevyužité, čo najviac zamrzí u Poseidona. Po nadupanom traileri som ani nič iné, ako poloprázdny blockbuster neočakával. Účel film splnil, ale k nezabudnuteľnému zážitku to má ďaleko. 60%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ještě nudnější a po stránce scénáře dementnější než jedníčka a to už je co říct. Efekty jsou sice vynikající a hezky se na to kouká, ale akční scény jsou většinou nudné a nebýt neselhávajících herců, tedy kromě příšerné Rosamund Pike, tak se vlastně ani není na co dívat. Jednička aspoň splňovala jisté požadavka blockbusterové zábavy, dvojka o zábavu většinu filmu ani nezavadila. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Worthington se vrací ke sci-fi

Worthington se vrací ke sci-fi

29.08.2015

Ze Sama Worthingtona (Avatar) měla být veliká hvězda, zatím to ale moc nevyšlo. Terminator Salvation se pokračování nedočkalo a Hněv titánů utnul Worthingtonův výlet k fantasy, načež se světoznámý… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

Michael Bay znásilňuje Nindža želvy

23.03.2012

Alespoň jsou o tom přesvědčení fanoušci legendárního zeleného kvarteta. Ale po pořádku: Michael Bay bude prostřednictvím své společnosti Platinum Dunes produkovat nový hraný film Teenage Mutant Ninja… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno