Reklama

Reklama

Jessica Jones

(seriál)
  • USA Jessica Jones (více)
Trailer 3
USA, (2015–2019), 33 h 35 min (Minutáž: 44–56 min)

Hrají:

Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, David Tennant, Carrie-Anne Moss, Mike Colter, Wil Traval, Erin Moriarty, Michael Siberry, Rosario Dawson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Jessica Jones, pronásledovaná traumatickou minulostí, využívá své nadání jako soukromé očko, aby našla svého mučitele dřív, než v Hell's Kitchen ublíží ještě někomu. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (244)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "I wish I had a Mother of the Year award... so I could bludgeon you with it." AKA první citování hodná hláška po devíti dílech. Ne, Jessica Jones se vážně nesnaží být Daredevil. A to je v některých aspektech velká škoda. Finále bylo spíš zklamání a dokonce ani přítomnost Night Nurse a pár retconů to nedokázalo zachránit. Ve světě, kde jeden má kontrolu nad vším a ten druhý nad ničím, mě fakt zaráží, jak někdo dokázal tohle téma tak zoufale nevyužít. 6/10 ()

sharky 

všechny recenze uživatele

55 % Ze slušně rozjetého seriálu se zajímavou zápletkou a atamosférou se stává extrémně natahovaná kaše, ve které se neustále cyklí stejná záplatka furt dokola, jak v té nejhorší latinskoamerické telenovele, dotažená až do úplné scénáristické demence (postavy se začnou chovat zcela nesmyslně v rozporu se zdravým rozumem a věrohodnotí) . Herci jsou křečovití, Tennant strašně přehrává a i Chuck Norris má víc hereckých výrazů (dva) než hlavní představitelka (jeden). Mít to do šesti dílů, mohla to být solidní zábava. Takhle je to nuda, jejíž další díly už netoužním vidět... ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ještě více než u Daredevila se vnucuje otázka: opravdu tvůrci potřebovali na cestu hrdinky k "sobě samé" (v případě Matta Murdocka k navlečení kostýmu) celých třináct epizod? Zvlášť, když všichni vědí, že padoucha je potřeba zabít, neustále to opakují, ale sotva se ta příležitost naskytne, nechají ho opakovaně utéct. Do nadprůměru nejdu, přestože některé scény jsou skutečně pamětihodné. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že nemám nastudované jiné seriály od Marvelu, ale tohle mě dostalo. U ostatních jsem se nedostala přes 3-4 díly za 3-4 týdny, ale díky Netflixu jsem si mohla Jessicu vychutnat najednou a to asi hodně pomohlo. Daredviovi dám možná taky ještě šanci. Ale Jessica super. Atmosféra výborná, herečka nepřehnaná a záporák luxusní. Plno zvratů a WTF momentů. No, tak zase za rok u season 2. 5* ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další podařený příspěvek do komiksového světa Marvelu. Po Daredevilovi druhý seriál od Netflixu. Je to úplně jiný než Daredevil. Komornější, osobnější, temnější, depresivnější, ... ale na druhou stranu ne tolik strhující (alespoň ne první polovina seriálu). I tak ale příjemně strávených 13 hodin a těším se na další seriál, který se tentokrát bude věnovat postavě Luka Cage (a samozřejmě na druhou sérii Daredevila). Nicméně ty schopnosti, co měl Kilgrave by se dost často hodily :-) ()

Galerie (334)

Zajímavosti (44)

  • V bitce proti třem týpkům z ulice zanechá Trish (Rachael Taylor) na obličeji jednoho z nich viditelné škrábance, jako od kočky. Jedná se o odkaz na její komiksovou identitu – Hellcat. (NiWi)
  • Náměstí s kašnou s andělem, které se objeví ve 26 minutě, se objevilo i na konci filmu John Wick 2 (2017). (petrustrus)

Související novinky

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

Netflixovské seriály od Marvelu dorazí na Disney+

24.02.2022

Před pár týdny přišla zpráva, že Netflix stahuje své marvelovské seriály jako Daredevil nebo Punisher ze svých serveru. To samozřejmě rozjelo spekulace o tom, kde asi seriály, jež se teprve nedávno… (více)

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

Dostane Daredevil novou řadu na Disney+?

05.10.2021

Pár dní zpátky sociální sítě obletěla spekulace, že by se Charlie Cox mohl vrátit do role Daredevila v nové řadě stejnojmenného seriálu na streamovací službě Disney+. Ještě předtím nás ale údajně… (více)

Punisher oficiálně zrušen

Punisher oficiálně zrušen

19.02.2019

A je to oficiální. Měsíc po premiéře druhé řady Punishera s Jonem Bernthalem v hlavní roli se streamovací gigant Netflix rozhodl definitivně zavřít dveře za marvelovskými seriály a oficiálně tak… (více)

Netflix ruší Iron Fista

Netflix ruší Iron Fista

13.10.2018

Iron Fist je prvním hrdinou od Marvelu, kterého se Netflix rozhodnul samostatně zrušit po dvou řadách. Zpráva přichází trochu jako šok, jelikož druhá řada byla vnímána jako podstatné zlepšení oproti… (více)

Reklama

Reklama