Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Steven Grant, bojácný prodavač v obchodě s muzejními suvenýry, trpí výpadky paměti, náměsíčností a vzpomínkami na jiný, cizí život. Steven postupem času zjistí, že trpí mnohočetnou poruchou osobnosti a že sdílí tělo s ostříleným žoldákem Marcem Spectorem. A jak Stevena / Marka pronásleduje stále více nepřátel, musí se vypořádat nejen se svou rozpolcenou osobností, ale i vyřešit smrtonosnou záhadu staroegyptských božstev. (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Fr 

všechny recenze uživatele

„NĚKDY JE TŘEBA CHLADIVÉ SVĚTLO SMRTI, ABYCHOM PROHLÍDLI REALITU…“   Seriál plný egyptský mytologie (která se postupně okouká) a psychický fantasmagorie (která je dramatická a patří spíš do psychodramatu než do Marvelovky). Moc mě to nechytlo. Respektive – pohádka ano, ale to ostatní…     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksy, který dělaj Doug Moench a Don Perlin nečtu. 2.) Amemait, Khonshu, Tveret. A hned pak jsem JÁ!  ///  Thx za titule „Vojtěch Kostiha“.                  PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehajpovaná patlanina ve které se jinak charismatický Ethan Hawke utápí jako nezáživný enemák a do nebes vychvalovaný Oscar Isaac, ze kterého je většina fans unešená a já stále nemohu přijít na to proč a považuji jeho roli za naprosto bezcharakterní. Pro mě podobné zklamání jako Hawkeye. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Marvelu se musí nechat, že se v případě seriálů nebojí experimentovat. Každý další je jiný než ty předchozí a to platí i pro Moon Knighta. Ano, pozornost se spíše soustředí na jeho "civilní já", ale nudné to rozhodně není. Hlavně a především díky skvělému výkonu Oscara Isaaca. Bonusem je pro mě inspirace egyptskou mytologií i výtečná hlavní ženská hrdinka. Dalším kladem je to, že je seriál poměrně drsný. A pochvalu si zaslouží i velmi svižné finále první řady. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedná se o první seriál z MCU, od kterého jsem nic neočekával a mile mě překvapil. Jde o něco dost jiného, než jsme u MCU zvyklí, ale i přes to z toho jde cítit ten typický Marvel. Hlavní postava/postavy jsou perfektní duo, jakožto dvě osoby v jedné mysli fungují perfektně a jejich chemie a vývoj je úžasný. Ostatní postavy jsou taky dost fajn a nejde jim víceméně nic vytknout. Zajímá mě, jak si tahle část MCU povede dále a popřípadě, jak jí zakomponují nebo sloučí se zbytkem světa. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Moon Knight nám přinesl něco nového, co u Marvelu ještě neznáme. A hodnotím to velmi pozitivně. Především Oscar Isaac zde naprosto exceluje, jeho výkon je fenomenální. Zasazení do egyptského prostředí a egyptské mytologie kvituji, to mám velmi rád. Záporák v podobě Ethana Hawkeho byl také suprově vymyšlen. Celá dějová linie dávala smysl a diváka udržovala v napětí. Za mě velmi povedený seriál od Marvelu a snad Moon Knighta ještě někdy uvidíme. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (142)

  • V Gusově akváriu si můžeme všimnout sluneční bárky, tedy lodi, která měla sloužit potřebám zemřelého v posmrtném životě. (Kubaaa97)
  • Ethan Hawke potvrdil, že jeho verze postavy je částečně inspirována Davidem Koreshem (vlastním jménem Vernon Wayne Howell), který vedl náboženské hnutí Davidánů. Ten se považoval za proroka, který zahájí apokalypsu a získal si řadu příznivců. Sám byl fanouškem zbraní, které začal shromažďovat v sídle své sekty na ranči Mount Carmel Center. Díky tomu se o něj a o jeho skupinu začal zajímat ATF (Úřad pro alkohol, tabák, zbraně a výbušniny). Koresh zemřel při požáru během zásahu ozbrojených složek FBI na ranč, který se proslavil jako incident ve Waco. (Kubaaa97)
  • Úvodní scéna odkazuje na to, že Arthur (Ethan Hawke) je v komiksech vědecký expert na tzv. teorii bolesti – jak blokovat nervovou reakci na bolest. Sám totiž trpí nevyléčitelným stavem, který mu způsobuje neustálou agónii. (Kubaaa97)

Související novinky

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (více)

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno