Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

chaturga 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že toto nemůže nikdo brát vážně. Je to slátanina jako každá jiná podobného žraločího dna i jiného dna. Ale jelikož jsem sběratel a hráč videoher sega a nintendo od všech nejstarších konzolí po nejnovější, tak dám alespoň jednu hvězdičku za to, že ta počítačová grafika je docela pěkná:) Ve srovnání s herními konzolemi:) ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Zasloužená jedna hvězdička? nebýt fanda žraloků tak stěží, takovou sračk* jsem snad ještě neviděl. Triky, že bych je udělal doma na koleni na 386tce (celkový dojem jako kdybych sledoval nějaké levné herní video), herci uplně mimo. Atmosféra? to jim asi moc neříkalo a do sci-fi to mělo sakra daleko. Žraločí brak. ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TO JE VÁŽNE ÚŽASNÉ." ,,ÁNO, NA DISCOVERY TI UTRHNÚ RUKY." __ Až tak prehnane kriticky by som tento film ako sa o ňom píše v odpadových komentároch nevidel. Ono je pravda, že tomu miestami citeľne chýba logika (z 22 člennej osádky ropnej plošiny vystupuje vo filme asi 8 ľudí, ten zvyšok ako by útok megarybičky vôbec nezaujímal a mali to celé na háku) a atmosféru to tiež bohvieakú nemá, ale to je u týchto filmov úplne bežné tak čo potom? Dokonca by som povedal, ako tu poznamenal aj Paldini, že do príchodu hlavného aktéra má film omnoho väčšie napätie ako potom. Najväčšou chybou tu je, že v druhej polovici (alebo v poslednej polhodine ak chcete) chýba ako akcii tak aj rybke väčšia dravosť a žiadne nervydrásajúce scény netreba čakať. Tie efekty nič moc, ale v žánri som videl už aj omnoho horšie, takže sú na takej priemernej úrovni. Nenudil som sa však ani chvíločku, páčilo sa mi tiež prežitie viac ako dvoch jedincov, takže tie 3* s polovičným prižmurením oka môžem kľudne dať. ()

mirkath1 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kravina, ale my tzv. páni tvorstva děláme vše proto, abychom zničili svět sami. Cožpak víme co kde může žít a stejně pořád otevíráme Pandořinu skříňku a myslíme, že nám vše projde. Doufám, že se jednou najde protivník, kterého nezdoláme a svět konečně půjde do hajzlu a necháme přírodu v klidu. Možná by se třeba mohl vrátit nějaký ten raptor :) ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Dravý žralok lidožravý vzbudil se – a rozežraný. Hravě sráží vrtům hlavy, žral a žral by – to ho baví. Hodinu čekáte na banány a pak zjistíte, že jsou smradlavé a shnilé. Jdete domů s prázdnou síťovkou a připadáte si… blbě a bezzubě. Začínám mít dojem, že čím víc mega, tím víc omega. Když si pustíte film, který je od pohledu megablbost a přesto zažijete megazklamání, je to megablbě. Bohužel doposud nebylo jednoznačně prokázáno, že megalodon vyhynul, při troše smůly se s ním tedy můžeme otravovat ještě pár milionů let. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama