Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Do čtveřice žraločí Stýv se všema zatočí. V poušti ještě nebyli, i tam je však pobili. V galaktickém Vesmíru dojde snad už ke smíru. Díky Stývoj s rodinou můžu na dovolenou. /// Až budu zase někdy u moře, tak než vlezu do vody, pořádně se rozhlídnu, jestli není poblíž Stýv. Protože kde je Stýv, tam je i žralok. Nasrali jste mě, že Scerbová tu neukázala svoje dva herecký talenty, ale naštěstí rychle dorostla juniorka Ňúmenová, takže ve vašem případě za odměnu sesírám na vás mocné Shitnado! ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Čtyřka se bohužel stejně jako dvojka snaží být bombastičtější než předchozí díl. Opět se to bohužel nevyplácí, byť v tomto dílu najdeme některé opravdu dobré nápady (např. celkově parodie na Star Wars je podařená). Špatný nápad nebyl ani časový odstup od děje posledního dílu, ani myšlenka jiných "-nád" (pro úplnost: sharksandnado, bouldernado, oilnado, firenado, hailnado, cownado (!), lightningnado a nukenado). Dějově je to ovšem silně přeplácené a především Tara Reid a její postava mi neuvěřitelně leze na nervy... A přitom se jí mohli tak jednoduše zbavit po minulém dílu. Čtvrtému Sharknadu chyběla taktéž Cassie Scerbo alias Nova a také jiné postavy z minulých dílů. Nejlepší postavou tak kromě Steva Sanderse a The Hoffa není nikdo jiný než Al Roker z Today Show a jeho parádní analýzy všech forem Sharknád. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Wow Sharknado! No jo tak Asylum má definitivně svou oficiální značku s oficiální hudbou a dalšími trademarky. Úvod v Las Vegas byl ještě fajn titulky ve stylu Star Wars asi nejlepší nápad pak ještě ta zahajovací akce ušla, ale jak se postupně na scéně začnou zjevovat další a další různá náda, tak je jasný, že Asylum už se jenom za každou cenu snaží překonat samo sebe, ale ten nápad začíná bejt vyždímanej do mrtě. Trojka byla asi vrcholem série a říkal jsem si po ní, že bych ještě jeden díl dal, ale teď už si říkám, že by to mohlo skončit. Ovšem Asylum evidentně nic nezastaví a tak tohle rozhodnutí není v mých rukou.40% ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych dal za pět, ale musím se držet. Grafickou stránku filmu vůbec neřeším, ale ty nápady, ten scénář a ty dialogy, to je jedna perla za druhou. Ty lidi co to tvořej musejí být fakt zhulený. A obchod s motorovýma pilama uprostřed lesa? Jako fakt? a to bych mohl pokračovat. No prostě výbornej film. Dokoukat to do konce, to chce pořádnou odvahu. 10% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ian Ziering je ve své roli prostě skvělý a já se jen těším na to, čemu bude muset znovu a znovu čelit, nebo jakým způsobem bude sám zachráněn. Tady je ten finální opravdu skvělá magořina. Stojí to ale i na dalších hercích, kteří jsou béčkově výborní. Tara Reid už je s touto sérií také plně spojená, ale už sem patří i David Hasselhoff. A když už jsme u té „Pobřežní hlídky“, tak ve filmu se objeví i Gena Lee Nolin a Alexandra Paul, které z tohoto devadesátkového seriálu budete znát dobře. Pro fanouška béčkových kravin je tohle pořád nádhera. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)
  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)
  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)

Reklama

Reklama