Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tak som náhodou pozeral večer telku a začal tento film. Vraj to nie je prístupné do 18 rokov, tak si vravím, možno  nejaký horor. Keď vyskočil nápis Asylum tak to so mnou naozaj trhlo a pri mene hlavnej hviezdy Carmen Elektra som mal hovno až za ušami. V zásade ide o to že banda študentských dementov ide na nejaký ostrov a okolo pláva dvojhlavý žralok čo musí živiť dva hladné krky. Už je to nejaký ten piatok, sobota aj nedeľa čo som naposledy videl jednu z týchto príšeráckych megachujovín a tak som to zožral aj s nechápavým úsmevom. Filmy ako tento snáď naozaj môžu slúžiť len na pranie špinavých peňazí od mafie, lebo inak to nemá žiadne iné opodstatnenie svojej existencie. Scenár je len o tom že dementi chodia z jedného konca ostrova na druhý, drístajú nezmysly, dievčatá občas ukazujú kozy, plus jedna lesbická scéna po ktorej žralok zožerie obe aktérky. Že sa obrovský zmutovaný žralok dokáže nenápadne pohybovať a skrývať vo vode ktorá je človeku sotva po pás je ešte jasnejšie a samozrejmejšie než to že je zem plochá a hviezdy sú na nebeskú klenbu pribité klincami. Medzi najvtipnejšie okamžiky určite patrí desivé zranenie pána učiteľa ktoré vyzerá ako by sa porezal pri holení nôh, ale reve pri tom ako by to bola udalosť čo má vstúpiť do dejín gore efektov. Taktiež zváranie trupu lode štýlom "mávam si zváračkou a je mi dobre", či žralok snažiaci sa hlavami rozbúrať ostrov sú celkom zábavné detaily. Film ako taký síce nestál za nič, ale svojou absolútnou lenivosťou a absenciou akejkoľvek snahy o čokoľvek dokáže zaujať ako študijná kuriozita. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem ukecala Alíka ať kouká na filmy z kategorie 300 nejhorších se mnou, nebo tedy částečně ukecala - mrkne se mnou na horory v tomto žebříčku hrůzy. A musím uznat, že píčovina o které rákoska ví, že je píčovina dokáže nasrat podstatně méně než jinej druh příšerných filmů. Takže jsem čekala totální krávovinu - dostala jsem jí, čekala jsem hezké kozičky - byly tam, digisharka jak ze starý hry - byl tam, hromadu digi krve a celkově sračku co se snaží pobavit , když je člověk zhulenej - povedlo se. Rozhodně to není dobrej film a zcela určitě ho nechci vidět znova, ale oproti Babovřeskám to bylo veledílo a já dám za každou žralokovu kebuli jednu hvězdičku...Nebo ne...jednu za žraloka a jednu za sexy holky a zjištění, že mám namakanějšího a mnohem chytřejšího týpka než byl ten mamrd co s tím proteiňákem snad i píchal. PS - Carmen Elektrizuje stále více než o polovinu mladší čubky i když s jednou tou čičinou co ukáže kozičky (ta co je má menší) si mohla střihnout lesboidní scénu a dala bych i tři hvězdy. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Sextant pomáhá určovat zeměpisnou šířku......... Takový snímek jsem čekal od společnosti Asylum, ale vypadá to, že tady trochu přestřelili. . Protože tohle je totální blbost. CITÁT - Nic není nemožné......... Scéna, kdy ta blondýna s velkejma kozama, řekne, úplně profesionálně, že ta loď je v pořádku (poznala to jen podle pohledu), ale pak poprosí jednoho testosterona, aby loď nastartoval, protože ona to neumí - to jsem šel do kolen. Síla. CITÁT - Ostrov se potápí...... Nedavno jsem viděl Útok obřích vos, ale po tomhle paskvilu, musím Vosy přehodnotit a dát jim jednu hvězdu navíc. Dvojhlavý žralok je totální hovadina. Nejchytřejší tam byl právě ten žralok. A není se co divit, místo dvou koz, má totiž dvě hlavy, a tudíž mu to i víc myslí. ()

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná slátanina kde nedává smysl vůbec nic. Nejdřív hrozná radost, že je poblíž jedna jediná pevnina, pak člověk z různých záběrů napočítá asi 3 další ostrovy. Ostrov sám o sobě taky dost kouzlí. Občas na něm není ani jedna palma, pak tam jsou čtyři, z čehož dvě se poroučí k zemi a o pár minut déle dostáváme zase ten samý záběr se čtyřma palmama. A tak dále. Ale ono to je vlastně tak stupidní, až je to vtipný, a absolutní odpad si to zkrátka nezaslouží. "Díra v zemi." "Co to je, bazén?" "Obyčejná díra." No. 1 mezi dialogy v historii kinematografie. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvouhlavý žralok útočí na školní družinu, jejíž děvčata se předtím ukážou nahoře bez a jako běžnou součást čvachtandy v moři považují trojku se spolužákem. To točil nějakej nadrženej falešnej biolog nebo co? Hodně bizardní béčko s mizernými hereckými výkony, ale co naplat - mám rád sluníčko, moře pláže tak dávám aspoň jednu hvězdu za to. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama