Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Skoro tři hvězdy - nebýt ti žraloci v několika záběrech vyloženě hnusně digitální, tak je s klidným svědomím dám. Bait je posledním z trojice žraločích hororů, kterými nás filmaři v posledním roce oblažili (ty dva další: Shark Night a Dark Tide). Má z nich jednoznačně nejzábavnější premisu (tsunami zanese zřaloky do podzemního supermarketu a uzavře je tam s hloučkem peživších) a byť se mu toho dá hodně co vytýkat, nemůžu říct, že bych při sledování nějak trpěl či že bych se nudil. Chvílema je to vyloženě sranda (blondýna v garáži). A atmosféra zaplaveného supermarketu je fajn. 5/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět rozhodl, podívat se po nějakém tom žraločím filmečku a volba padla na tento nový australský výtvor. Po předčtení několika komentářů a přirovnávání k „Útoku z hlubin“, jsem byl plný očekávání a popravdě nechápu, jak to vůbec mohlo někoho napadnout. Takže, po sérii „pičovin“ od Asylum konečně vítaná změna především co se scénáře týče (i tady se sice dočkáme několika nelogičností a vše se musí brát především s humorem), ale dá se tu nalézt i několik originálních prvků a především se tvůrcům místy podařilo navodit zajímavou atmosféru, která si tu a tam potykala i s napětím. Především se mi líbilo rozdělení děje na dvě místa, kdy obě měla své světlé chvilky, ale i dost záporů. Já nejsem zrovna ten, který by moc vyčítal špatné digitální efekty (u žraločích filmů), takže ani tady to nebudu dělat, nic méně zatímco u predátorů mi to nevadí, tak u krve to nesnáším. A že jí tu bylo požehnaně, stejně jako céčkových gore efektů. Každopádně splnili svůj úkol téměř dokonale (na průměrný film) – tedy pobavit diváka. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Co to k*rva bylo? Film o žraloku? Film o katastrofě? Reklama na obchoďák? Takový guláš neumí ani velmistr kanální kuchyně Jirka Babica. Dialogy ve stylu "Koukáš mi na zadek?" aspirují na Oskara. Nepochopil jsem proč pokaždé, když se někdo dotkl vody, plaval ve vodě anebo jen na vodu koukal, tak se zpomalil záběr. - asi kvůli natažení stopáže, protože je to jen přetažený díl kobry 11. Julian McMahon leze do všeho, kde mu dají na vlašák s rohlíkem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Hororový/thrillerový začátečník si přijde na své. Všechno tu totiž jede podle osvědčených kolejí, nic se nějak zvlášť nekomplikuje, vše je jasně dané, takže se i ten nejtupější divák v ději neztratí. Vlna tsunami neodnese z pláže a oceánu jenom nějakou tu loď, lehátko nebo stánek s hotdogy, ale i nenažrané osazenstvo oceánu. Je to právě rok, kdy Josh přišel kvůli hladovému žralokovi o kamaráda a jeho přítelkyně Tina o bratra. Těžkou chvíli jejich románek neunesl, takže se setkávají až nyní – v obchodním centru, které se stejně jako široké okolí ocitlo pod vodou. Jenže zatímco okolo boj o holý život „skončil“ a přeživší zřejmě vyčkávají na pomoc záchranářů, Josh, Tina a asi tucet dalších méně či více důležitých postav bojují v troskách obchoďáku ještě s párečkem velkých bílých žraloků. Australský thriller sice předloží hned několik nelogických kousků, srdceryvných výlevů a navážno myšlených absurdit (oblek z nákupních košíků), co je ale hlavní, po celou stopáž nenudí. Být sežraný žralokem kdesi v oddělení rybích mražených produktů tak láká divákovu pozornost od začátku do konce. A když navíc vezmu poslední žraločí kousky á la Temný příliv nebo hodně nepovedenou Noc žraloka 3D, Bait jednoznačně vede. I díky předtím moc hezky vytančené Sharni Vinson nebo Julianu McMahonu, který, když už někdo, film táhne!! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak z mého pohledu nejde o takový průser, jakým byl Shark Night 3D, ale o žádný zázrak se taky nejedná... Přijde mi, že za posledních pár let jsou animal horory jeden jako druhý... Banda neschopných a hlavně nesympatických teenagerů, žádný děj, pitomé dialogy, které na druhou stranu působí, i když nechtěně, neskutečně vtipně a dost slabé digitální efekty... Bait prakticky všechno tohle splňuje, ale na druhou stranu jsem se celý film docela bavil a prostředí supermarketu plného mrtvol je příjemné, takže na jedno podívání, proč ne... Ale i tak, co se týče Austrálie a žraloků, dal bych přednost The Reef. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)
  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama