Reklama

Reklama

47 metrů: Mimo klec

  • Velká Británie 47 Meters Down: Uncaged (více)
Trailer 5

VOD (1)

Když se čtyři mladé dívky vydají potápět do zaniklého podmořského města, pochopí záhy, že se ocitly v teritoriu nejnebezpečnějšího druhu žraloků a motají se v klaustrofobickém labyrintu podvodních jeskyní a úkrytů. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (153)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Další kousek těch skvělých žraloků, ženská skupinka se rozhodne pro akci potápění na skvělá podvodní místa, hold jak už to bývá objeví se hladový zabijáci. Kyslík ubíhá nervy na pohonu, a ženské chtějí za každou cenu přežít, příběhově super, prostředí bomba, herečky se v celku dost povedly a krve bylo celkem v poho, atmosféra místy mrazivá, někdy i napínavější pasáže se našly, konec sice jemně pritahnuty za vlasec ale budiž, povedlo se a to je hlavní. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

S oběma přimhouřenýma očima dávám tři hvězdy, ale opravdu jen proto, že mi přišlo zajímavé prostředí a docela si mě to udrželo a pěkně to plynulo. Což se ovšem nedá říct o některých místech ve scénáři. Žralok je tady totiž až nějak moc slaboučký a neschopný, chování postav v některých situacích ani nekomentuju a nerealističnost některých scén byla opravdu silnou pěstí na oko. Kupříkladu, hlavně závěr je opravdu debilní a neporazitelnost a nesmrtelnost zdejších hrdinek už fakt občas překračovala všechny hranice. Teď jsem si vyjmenovala asi všechny důvody, proč tomuto filmu, který se tak trošku přiživuje na dechberoucí jedničce, která v sobě té reálnosti měla naopak hodně, ubrat na hvězdičkách. Nicméně, nějak mi ten film neublížil a tak nějak mu chci prostě dát víc, než si zaslouží. Takže pro tentokrát se budu řídit srdcem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Na dárek od otce v podobě projížďky lodí s možností pozorování žraloků se nevlastní sestry vykašlaly, raději vyrazily na dívčí jízdu do mayského města, respektive pohřebiště pod zemí, které je kvůli stoupající hladině moře zaplavené. Pro milovníky dávných časů je to ráj, pro žraloky zrovna tak. Jak se v jeskyních predátoři objevili, neřeším, podstatné je, aby potápění nebylo zdlouhavé a únavné (což ale je) a aby byl dostatek potravy (což je naštěstí taky). Dokonce si žraloci pošmáknou na dlouhonohé dcerce jedné akční legendy. Johannes Roberts (rozhodně bych nemluvil o nějakém pokračování, společní jsou jen žraloci a docházející kyslík) naházel do hrnce krapet jiné ingredience a trochu jiné koření, potenciál prostředí se mu daří využít a občas se i vytáhne (třeba zpomaleným estetizovaným záběrem, při kterém hraje důležitou roli právě dcerka akčního bijce). Logiku ale místy nechal za dveřmi. Nakonec se v dietní stopáži do finále doklopýtá a soudě podle reakcí naštve „jen“ každého druhého diváka. Což zase není tak hrozné skóre. Nicméně zlaté jednohubkové Mělčiny s luxusní Blake Lively. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

asi tak hodinku z těch cca osmdesáti minut stopáže je druhý díl 47 meters poměrně hezky vypadající a decentně zábavné béčko.Škádlí sice logiku ještě o něco víc než první díl (ač nejsem expert myslím,že by děvčatům vzhledem k jejich chování došel vzduch mnohem,mnohem dřív) a ani zdaleka nepřináší nic objevného,ale to snad ani nikdo nečeká.Pak ale přijde posledních deset minut,kde se film zvrhne až do absurdní parodie a během téhle chvíli jde i to pracně vybudované málo kompletně do kopru.Škoda...a nebo možná ani ne...40% ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Americké horové žraločí béčko o partě holek, které se jdou potápět do jeskynní laguny a pak bojují o život s jednou agresivní parybou, která by ve volné přírodě asi nepřežila, protože něco tak pomalého, co netrefí stojatou kořist pětkrát za hodinu, by asi chcíplo hlady. Tenhle film jsem potkal jen ze zvědavosti, jak vypadá první film nejatraktivnější dcery Sylvestera Stalloneho Sistine Rose. ... každý nějak začínal . ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od decembra 2018 do februára 2019 v Dominikánskej Republike a Anglicku. (Scraffy)
  • Žádný z herců z předchozího filmu 47 metrů (2017) se ve filmu neobjeví. (ČSFD)
  • Na začátku filmu hraje „Wild Side Of Life“ od Status Quo a po ní následuje „Somewhere In My Heart“ od Azteca Camera. Při svařování pod vodou hraje „The Look“ od Roxette a po ní následuje „We've Only Just Begun“ od Lynn Anderson. (Duoscop)

Reklama

Reklama