Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archeolog David se jednoho dne dozví, že jeho otec záhadně zmizel při potápění v Benátkách. Vydá se spolu se svojí snoubenkou Laurou na místo a pátrá po něm. Stopa ho vede až k ztracenému pokladu Medicejských, ukrytému v katakombách. Na ten si dělá zálusk tajemný Ital Clemenza. David postupně zjišťuje, že Clemenza vypustil do benátských kanálů lidožravé žraloky, aby zabránil ostatním najít poklad. David a Laura jsou nyní ve smrtelném nebezpečí a budou muset čelit nejen Clemenzovi, ale i lačným žralokům... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Boh určite neexistuje, inak by nedopustil, aby sa nakrúcali takéto príšernosti. Z tohto filmu stačí vidieť zopár scén, aby vám konečne docvaklo, prečo každý druhý obyvateľ L.A. na otázku o zamestnaní odpovie, že je herec... alebo čokoľvek iné vo filmovom biznise (a náhodou nejde o porno). Lebo nebyť takýchto dávidiel medzi filmami, väčšina tých ľudí (vrátane nepodarených členov hereckých klanov ako Baldwinovci) by sa musela živiť ozajstnou prácou a naozaj ju ovládať, aby za to dostali plat... A rok výroby 2008? To nemyslia vážne! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ďalší "skvelý" nápad z dielne USA na žraločiu tému. (Neni už toho snáď od čias Čeľustí aj dosť?). Pre tento raz vypustíme bambini žraloky do benátskych kanálov a keď vyrastú, nemôžu odplávať preč (?!?), takže fungujú ako stážne psy :) Tento horor s náznakmi dobrodružnosti (za tú aspoň tá 1 hviezda) navyše dosť smelo kombinuje ôsmu krížovú výpravu a hľadanie pokladu Medicejských ukrytom v benátskych katakombách... ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Čas se naplnil, už je to tady. Doktor Indiana Jones může klidně odejít do důchodu. A jeho nástupce není ani Croftovic Lara, ani Carsenovic Flynn, ale největší křupan z Baldwinovic famílie, známý zde jako jakýsi dochtor David, snad Franco. Adventůru musí podstoupit nevídanou. Hledá tatínka, poklad, bojuje se žralokem a strká se s benátským mafiánem, který vypadá jako zdivočelý prodavač falafelu. Tohle už není ani k smíchu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ukázkový snímek ze stáje Nu Image znalce jistě nezaskočí, ostatní mají holt smůlu. Mix fantastického, dobrodružného a hororového žánru těží především z nádherného prostředí Benátek. Kulisy města na vodě jsou tím nejkrásnějším z celého filmu, velmi dobrá je i hudba. A pak jsou zde samozřejmě herci s mizernými výkony v čele s S. Baldwinem, co vypadá jak starý fotr před důchodem. Žralok se zde nevyskytuje až tak často, navíc divák dobře pozná, že se v době natáčení nacházel jinde než herci. Ti se plahočí kalnými vodami kanálů, zatímco žralok si plave v relativně čistých vodách. Útočí sice s bravurou, leč prasácký střih a kombinace reálu s počítačem trvající v řádech sekund hororového fanouška nepotěší. A když žralok překousne gondolu, pak laciné pixely z obrazu jen křičí. Zpestřením je cesta k pokladu kopírující tak trochu Indiana Jonese, tudíž zamrzí, že pasti nebyly využity, jelikož probodnutí či stínání se přímo nabízely. Honičky, kdy utíká Baldwin, za ním gangsteři a jim v patách policie, jsou spíše komické, zato potápění jisté napětí má. A pěkná je i noční mořská můra. Za město, podmořské scény, hudbu a rychlý spád musím ten průměr dát. A celkové 2,5 zaokrouhlím na 3*, i když žraloka mohlo být více. V závěru je zodpovězena otázka, kdo je horší - zda mafián, či žralok. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Stephen Baldwin, Lorenzo Lamas, Kevin Sorbo a Lou Diamond Phillips by měli stvořit vlastní produkční společnost, která by náramně konkurovala hnusům od SyFy nebo Asylum pod podmínkou toho, že by si v oněch blbostech sami zahráli. A nejlépe rovnou ta monstra, protože ty jejich držky se na to skvěle hodí. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je jako zázrakem umožněno všem potápěčům snadné komunikace, a to i s nasazenými potápěčskými maskami. (Conspi)
  • Že se nejedná o skutečnou loď, nýbrž o maketu s koly, kterou kameraman záměrně zachycuje jen do horní poloviny, si je možno všimnout během Lauřina (Vanessa Johansson) únosu skupinou mafiánů v lodních docích. (Conspi)
  • Během prvního útoku na Davida Frankse (Stephena Baldwina) je jasně vidět jeho ukousnutou nohu, která se mu v zápětí - v dalším záběru - navrací na původní místo. (Conspi)

Reklama

Reklama