Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Z trilogie asi nejvíce "horrorový" příspěvek, který těží hlavně z rozmanitosti kumbálu Warrenových. Díky tomu je snímek intenzivní a představuje hned několik stvoření zla, které drží divákovu pozornost po celou stopáž. Po úvodu se slušnou scénou u hřbitova netrvá ani moc dlouho, než se rozjede kolotoč šílenosti, který trvá až do samotného závěru. Lekaček není tolik a postava Danielle (Katie Sarife) je hrozně otravná a nesympatická (i přes její životní příběh). Oproti tomu Madison Iseman a Mckenna Grace zvládají své role dobře a člověk jim fandí. Co můžete taky dělat jiného, když vidíte, jak jim do baráku vleze blbka, která si myslí, jak si bude povídat se záhrobím. Největším kamenem úrazu tak je problém celého Conjuring Universe. Napříč všemi příběhy je jen naprosté minimum úmrtí postav, které by v člověku vyvolaly větší strach. Ne, že bych jim ten život nepřál, ale v rámci žánru... Na hlavní sérii to sice nemá, ale do trojky nejlepších se vleze. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Solidní strašení, po dobré dvojce jsem čekal něco slabšího a byl jsem teda docela příjemně překvapenej. Oceňuju snahu vsadit na atmosféru a ta je budována pomalu celý film bez hlušších míst a tvůrci se téměř vyvarovali nejlacinějším lekačkám... Good. Sice jem se ani chvíli nebál ( i když jako dítě bych teda pár magi kostek vyprodukoval ), ale ani nenudil. V rámci dnešních hororů to lepší a úplně v pohodě za 6-6.5/10. Víc rozhodně čekám od Midsommar. PS: Mckenna Grace ve své roli skvělá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Psal jsem to již minule ale Conjuringovému vesmíru zjevně dochází dech. Je alespoň potěšující, že jsme tentokráte na to tvůrci jdou trošku jinak. Opět se nekoná žádný gore, spoléhá se jen na strašení a v hlavních rolích jsou teenageři. První hodinu se prakticky neděje nic zajímavého. Vůbec jsem nepochopil schované klíče od komnaty s démonickými rekvizitami. Ve finále jde Annabelle zpátky do skříně a jsem zvědavý zda ji v brzké době někdo vůbec chtít vytáhnout. 50% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, má to své silné momenty a místy příjemně nepříjemnou atmosféru. Jen je škoda, že při každém nájezdu na skvělou, hororovou, masáž, to celé hodně povolí, uvolní napětí a už se nepodaří vrátit se zpět do rozjetých kolejí. Ještě trochu víc přitlačit na pilu u všech těch ,,lekacích" scén ( jako tomu, kupříkladu, bylo v hodně povedeném, druhém, dílu ) by tomu vážně slušelo. Jinak to je ale příjemně koukazelné. 3,5* ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • The Ferryman (převozník) je založen na stejnojmenném řeckém mytologickém božstvu, které převáží duše přes řeku Styx do podsvětí. Umrlci platí za převoz zlatými mincemi. Mince také prominentně figurují jako artefakt ve Warrenově domě, kde je vyvolána entita Převozníka. (KGBelik)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama