Reklama

Reklama

Strach.com

  • Česko StrachTečkaCom (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vyšetřování tajemných zločinů, řady krvavých a podivně podobných úmrtí, svedla dohromady newyorského detektiva Mikea Reilly a krásnou vyšetřovatelku Terry Houston. Jediným pojítkem mezi oběťmi je návštěva jedné morbidní webové stránky. Najít šíleného zabijáka, který tuto stránku vytvořil, znamená pro Mikea a Terry "přihlásit se" - a vstoupit do strašlivého světa halucinací, nočních můr a nelítostných vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Redbee 

všechny recenze uživatele

Jakmile to uvidíš máš dva dny a pak zemřeš. To už jsme někde slyšeli a videokazeta byla povedenější. Taky tam někdo potřeboval vysvobodit, taky tam byla malá holčička s dlouhými vlásky, tak v čem je problém!?! Film prostě nefunguje, není napínavý, nejsou tam žádné scény, při kterých byste se mohli byť jen maličko bát, herecké výkony jsou katastrofální a i když konec skončí tak, jak nikdo nečekal (nejedná se o typický americký happyend), nijak vás to neuspokojí, kdyby tam totiž byl, aspoň by bylo na co si stěžovat. A pokud se jedná o závěrečnou scénu, tak ta mě dojala úplně! WTF?!? Pokud to měla být scéna, která měla přimět člověka k zamyšlení se nad tím "jak to vlastně skončilo", tak nevyšla, protože hned následují titulky a člověk je rád, že tento nepovedený film skončil a může na něj začít zapomínat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horror je mojim najobľúbenejším flmovým žánrom. Snažím sa byť v obraze v celom jeho spektre. Daňou za to sú mi občas premárnené minúty sledovaním neoriginálnych, nepodarených, nudných zmätkou ako je aj tento európsky, koprodukčný snímok - "Strach.com". Film, ktorý je len zmršenou vykrádačkou úspešných titulov ma nemá šancu zaujať. Zvlášť, keď je to ešte aj mizerne technicky spracované a ani herci nestoja za nič. * ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Zoufalá nudná nízkorozpočtová kravina, nic víc. Po slušném začátku se rozjede "příběh" který zasekává o čímdál větší blbosti a nelogičnosti, naprosto otřesné vizuální "vychytávky", hnusné filtry a především šílenou nudu, kdy se člověk modlí, ať už to proboha skončí. Myslel jsem že podobné kraviny se točí až teď, ale jak je vidět, bylo tomu tak už dříve - nebo vážně mám bát u blonďaté holčičky, roztřesenou kamerou ukázaných nechutností a krvavých očí? Do háje s takovejma hororama, to už radši nějakou béčkovou příšeru nebo vraha v masce než toto. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Naivní a hloupoučká vykrádačka Kruhu.Potěší pouze cameo Udo Kiera a celkem obstojné triky.Ale ten sadistický vrah v teplárensé věži- už dlouho jsem se tak od srdce nenasmál (obzvláště když cituje Stalina, to jsem byl u vytržení z toho co scénárista dovede napsat a režisér zfilmovat). Se někdy sám sobě divím nad čím ztrácím čas ... ()

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

No já nevím. Myslím, že účelem hororu je strach nahnat, ne zahnat... A o nějakém strachu zde opravdu nemůže být ani řeč, zato taškařice si užijete do sytosti. Zmínil bych snad jenom některé ze zoufalých antiděsících praktik, jakými jsou například zjevující se holčička v bílých šatech či herec přehrávající zděšení tak nevěrným způsobem, že ubránít se explozi smíchu vyžaduje téměř nadlidské úsilí. Nesmyslně zmatený střih a kamera v kombinaci s odpudivou grafikou pak jenom dokonávají dílo zkázy, na jehož počátku stojí samotný název filmu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Jméno "Dr. Gogol" napsáno na zdi v první scéně, je odkaz na film Mad Love (1935). (Chatterer)
  • Feardotcom.com je adresa oficiálních stránek filmu. (Chatterer)

Reklama

Reklama