Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (388)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten pripad filmu, kde je vse zdanlive v poradku a presto to nefunguje. Mame tu pro horor dostacujici pribeh, i kdyz uvodni 20 minutovy jezdeni si mohli tvurci odpustit, pro horor jako stvoreny prostredi opustenyho motelu v lesich a to behem noci, vrahove sice zadny charismaticky osobnosti, ale presto dostacujici, sem tam naka drsnejsi scena a trochu krve, prekonavajici se Beckinsale a Wilson a to vse slusne natoceny. Ale proste to nefunguje, ani na chvily sem se nebal nebo nebyl napnutej a atmosfera nijak strasidelne nepusobi, i kdyz by mela. Dve jakoze prekvapivy sceny ke konci jsou predvidatelny a dat si finale behem dne taky neni nejlepsi napad. Proste dobre natocenej film, ale absolutne nefungujici z hlediska strasidelnosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti napínavé béčko, které nenudí, a u něhož hlavně nemusíte kroutit hlavou nad stupidním chováním postav. Zdejší hrdinové totiž jednají překvapivě reálně a jejich boj o přežití je tak bez problému uvěřitelný. Tento významný klad trochu napravuje mínus v podobě hlavního záporáka, jenž zrovna mnoho charismatu nepobral a spíš než děsivě působí křečovitě. Ačkoli mi nedělalo potíže přesně odhadnout závěr, tak jsem se bavil dobře, a toho si na filmech cením. 71% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// +výborná a houstnoucí atmosféra, kvalitní herecké výkony -pár logických děr, málo krve, prostě víc thriller než horor/// Od tohoto večera už nesjíždím z dálnice a nenavštěvuji zapadlé a odlehlé motely. Nicméně jako divák jsem si Motel celkem užíval. Hodně tomu dopomohl zkušený Luke Wilson a snaživá Kate Beckinsale. O to víc se obávám pokračování s "bezejmenými" herci. Uvidíme, nicméně tento kousek je příhodný pro večery ve dvou v nějakém penzionu :p./// Celkem 67%/// ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Laciný horor, který potřeboval pár aut, jeden motel, kus jedné silnice, 7 herců, jednu podzemní chodbu a dvě pistole. Dva lidé lapeni v pasti a mučeni hrou na kočku a myš třemi nevýraznými záporáky, z nichž jeden je spíš takový nervově nevyrovnaný ťulpas. Masky jsou mizerné, napětí budované tak standardně, že víc už to ani nejde (zástupce americké standardizované produkce), žánrové postupy milionkrát okoukané, takže proč a čeho se tu bát? Ničeho. Ústřední dvojice je ale sympatická a líbí se mi logické postupování. Konečně někdo vysvětlil, kde se ti zabijáci tak náhle za vašimi zády berou, což je sympatické. Ale to je asi tak jedna z mála sympatických věcí na tomto jinak velmi samoúčelovém hororu, u něhož se budete bát spíše zůstat vlivem nudné a okoukané podívané. Jinak konec je...ne nebudu spoilerovat, ale tyhle konce mám rád. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Antal je talent. Řemeslo má v paži a s minimálním rozpočtem si vystačí naprosto v pohodě, takže dokud se bouchá na dveře a kouká na ošoupané VHS-ky s poněkud bizarním domácím videem, boduje. Pak ho začne banálnost historky, kterou vypráví, dusit a on musí chtě nechtě provléct diváka hutnou vrstvou klišé, která gradují v hodně přiblbé finále. Do zapomnění to upadne brzy, ale pro ty občasné znepokojivé momenty se mi to zatratit úplně nechce. Slabší 3*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)
  • Film se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama