Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hrozný zvuk z kina u verze ( Gone 2012 RC 720P BRRIP READNFO x264 - HOPE), ale aspoň jsme se nasmáli. Mezi diváky totiž byly dvě pipiny a ty jejich komentáře u filmu, to fakt stálo zato. Párkrát jsme byli i přesvědčeni, že tu jednu tam někdo šuká :-) A film? Je to o blondýně o které si celý svět myslí, že pojebaná. A tak se celý film snaží dokázat opak. NUDA. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který měl od začátku slušný náboj. Tempo měl stejné a vyšší hodnocení by bylo na místě. Tady je vidět, že vše není tak snadné, jak se zdá. Chyba nastala až v samém závěru. Hrozně rychlý převrat a žádné napětí, které bylo potřeba nebylo. Jill přijela, vyřešila a zase odjela, jenže nic zásadního se nekonalo. Podle mého šlo a největší úraz filmu, mohlo se vše rozvinout a ukončit o něco lépe, ale to se bohužel nestalo. Závěr byl tedy dosti odfláknutý. I přesto se jedná o průměrný thriller, který má od začátku slušné tempo a divák musí přemýšlet.. 5/10 = 55% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Jen průměrnej snímek,kterýmu chybí větší napětí,trocha akce,hereckýho umu,ale i originální scénář.A tak na filmu se mi líbil víc vlastně jen konec,takhle bych to řešil taky.Jen mám pocit,že takhle to ani nemohlo skončit,nějaký vysvětlení pro únos její sestry policie potřebovala.Takže asi skončila u psychouše.50%. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně předvídatelný děj i závěr filmu hodně škodí. Herecký výkon hlavní představitelky není špatný, ale jelikož celý film stojí skoro pouze na ní, tak je to bohužel málo. Zmizelé chybí atmosféra, ač těch posledních pár minut v lese nebylo úplně nejhorších. Závěrečný pohled na hlavní hrdinku a posléze i na ohromené policajty stojí za to vidět, ovšem není to nic, z čeho by si člověk sednul na prdel. 60% ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Takovy prumerny thriller o dvou sestrach a jednom maniakovi, ktereho neschopna policie povazuje za smysleneho. Jill (Seyfriedova) byla jedinou obeti, ktera mu utekla, ale nikdo ji neveri(l), a tak skoncila na psychiatrii. Kdyz pak jedne noci zmizi jeji sestra, je presvedcena, ze sel vrah opet po ni. Dava se na utek pred policii, protoze ma nelegalne drzenou zbran a pritom se ji dari sbirat dukazy a postupovat detektivne na vlastni pest. Jako takova jednohubka neni tento film spatny. Hodne mi pripominal ruzne detektivni herni adventury, kdy se Jill presunuje od jednoho mista s dukazy k druhemu. Celkem vtipne je to, jak si pri ziskavani informaci neustale vymysli ruzne historky, ktere kupodivu funguji. K zaveru je to trochu vic psycho a story se stava vic osobni, ale i tak mi trochu vadilo, ze vrah nebyl blize predstaven, nebyly znamy jeho pohnutky apod. Je to holt takovy maniak, kterych muze po svete chodit spousta, zvlast kdyz ma blizko ten strasidelny les jako v Portlandu... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama