Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Konečne vrah nebol vo filme známy od začiatku ako vo všetkých ostatných filmoch podobného žánru. Nemyslím pri tom známy ako niekto kto bol jasný únosca ale ako niekto, kto je z okolia unesenej. Super filmík. 

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Viděl jsem a souhlasím, sice nic co bych musel vidět podruhé, ono to u těchto typů filmu ani snad nejde, ale solidní thrillerek. Se mi líbí jak lidi komentujou některé věci a přitom se ani nezamyslí nad tím, co taková unesená holka v díře musela zažít a že její chování po zbytek života už nemůže být stejné, jako diváka v kině, který se po kině staví na pivko a přemýšlí, co bude dělat zítra:) Navíc některé uživatele už si začínám pamatovat a když vidím kolik dali tomuhle filmu a čemu dali 5*, tak mám jasno:))

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Silvana: Tak po čtyřech měsících od položení otázky je myslím jasné, že tohle neuvidíš ani v českých ani ve slovenských kinech a kdo ví, jestli na DVD. A přitom je to rozhodně zajímavější, než kdejaká běžně promítaná kino-srágora.

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Samozrejme, že jej nikto neverí, ako by to aj bolo? :D Aj napriek tomu to môže byť celkom zaujímavé.

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

Sa mi zdá, alebo Amanda S. naozaj hrala?? Veru, veru, ak trailer neklamal a nezavádzal, tak si film pozeriem, a to s vervou :)

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Trailer vyzerá sľubne...Teším sa.Keď už nič tak aspoň kvôli Amande :)

Reklama

Reklama