Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (215)

emma53 

všechny recenze uživatele

To nelze srovnávat snad s žádným filmem, alespoň já to nehodlám dělat. Mysteriózna je tady opravdu hodně, možná víc, než by bylo nutné, ale i tak jsem si to vychutnala skoro do konce, který už mi moc nesednul. Ale A. Hopkins, D. Morgan a C. Farrel tomu dali tu správnou šťávu, která do tohoto žánru patří. Agentka se snažila seč mohla, ale přece jen Abbie bych do této role neobsadila. Nicméně má to grády, je to svojské a já dám tudíž čtvereček. Mít takové schopnosti není žádná výhra, vůbec jsem to klukům nezáviděla. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Pro mě rozhodně příjemné překvapení, neboť na základě zdejšího hodnocení jsem čekal daleko více průměrnou podívanou. Ve finále jsem se však dočkal spíš lehce nadprůměrné záležitosti. Anthony Hopkins podobné role zvládá levou zadní a za pochvalu stojí rozhodně Colin Farrell v záporné roli. Snad je jen škoda, že dostal méně prostoru. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Souhlas s verbalem. Chvíli to vypadá jako slušně mysteriózní film, kde jsem leknutím nadskočil hned v prvních 10 minutách, aby se z toho nakonec vyklubala depresivní vztahovka, ozvláštněná soubojem mentalistů a scénami jak z Next s Nicolasem Cagem. Navíc jsem měl podivný pocit, že na koho sáhne, ten je nevyléčitelně nemocný nebo posedlý nějakou obsesí, až to vypadalo, že nežijí na světě živí, zdraví lidé bez psychických problémů. Jinak téma je nakonec jasně čitelné, jen celou dobu mate náznaky a obrazy, jež se spojí ke konci - ale nějaké velké finále z toho fakt nevzešlo. Jinak mi přijde jako podivná a naivní představa, předávat jako mlaďoch nějaký job starci nad hrobem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, jako kdybych koukal na hodně slušnej mysteriózní thriller, kterej byl ale režisérsky brutálně zfušovanej. Rozklepanou kamerou jak z Lenssen a spol. počínaje a režisérským diktátem dokazujícím, že i přes mysteriózní základ má Anthony Hopkins hodně zvláštní jasnovidecké schopnosti konče. Ono šáhnout na člověka a vidět jeho budoucnost popřípadě minulost je pořád ok, ale když pak šahá na stéblo trávy a vidí, co se kolem ní před několika dny událo, tak se nad tím zamyslíte a budete si říkat, jak moc je tenhle film za hranou, aby dokázal, jak moc mysteriózní je. A to podobně laděné filmy mám hodně rád. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

4+ Hopkins vs. Farrell, dokonalé. Tak pokud čtu opět jepičí komenty degenerovaných jednostraně zaměřených uživatelů, tak mne vlastně procenta filmu ani nemohou překvapit. Pokud v něm totiž dotyční hledají Millenium Falcon a souboje světelných mečů, tak je pochopitelné, že jim film, ve kterém se musí zapojit hlava a hlavně to co je uvnitř ( né není to gel na vlasy ), pravděpodobně nemohl moc vyhovovat. On žánr mysteriózní, bude asi trošku odlišný, od běžného bezduchého bušení do skrvaveného záporáka s proporcemi lidoopa. Člověk by měl čekat asi o malinko víc. Já byl spokojený skoro úplně a i když má film svoje mouchy, tak lze říct toto. V porovnání se zástupem neoriginálně nudných béček, kterých je v současnosti nadbytek, jsem měl tady zase jednou pocit, že koukám na fakt vydařenou věc. Originalita, napětí, obsazení, zápletka, překvapení, finále. Co chcete víc psát? Film co má koule a bude bavit a nenudí. Pokud jste ovšem po lobotomii, tak to asi není nic pro vás. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • V 54. min policajný pes šteká na dvere, ktoré označil, no v nasledujúcom zábere z iného uhla zmizol z celej chodby. (Jadro)
  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama