Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou to byla docela bída. Nudný děj, hororová atmosféra tu úplně chybí a celkově byla druhá část celkem zbytečná. Kdyby alespoň ta hudba to trochu vylepšila... No pochválit se dá tak námět, který se ovšem špatně vyvinul, pár scén nebylo špatných a obsazení by taky ušlo. Ale čekal jsem od filmu víc! 30%, víc tomu nedám. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Překvapivě fajn prequel, kdy se vcelku smysluplně podařilo vysvětlit, jak se nápad na vražednej Motel vůbec zrodil. Opět se podařilo vytvořit funkční atmoféru a chování postav je stále relativně rozumný. I přes to, že se ze začátku zdá, že je jasný, jak to celý skončí, nakonec bude asi leckdo překvapanej. Ačkoliv je teda samotný zakončení trochu krkolomný zejména s ohledem na práci policie na místě činu. Jediný, co bych změnil, by bylo obsazení hlavního záporaka Smithe, kterej neměl téměř žádný charisma a s kvalitnějšim herectvim z jeho strany mohla vzniknout víc napínavá podivaná. Ale zase chápu, že s takhle skromnym rozpočtem (5 mega!) se nějakej extra herec hledá dost obtížně. Za málo peněz, fakt hodně muziky, nicméně jednička měla díky kvalitnějšímu castingu navíc působivější postavy a byla díky tomu o něco lepší, tři silnější hvězdy. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila jednotka tak u dvojky nebudete sklamaný. Je to skoro to isté s pár zmenami. Som sa až čudoval, že ako ma môže baviť pozerať skoro na to isté.. ale.. má to solídnu atmosféru, napätie tiež, vraždy boli tak isto. Nič viac do Video filmu neočakávam a Vacancy 2 ma skôr prekvapil než by ma mal skalmať. Kedy som mal byt trochu kritický tak, tvorcovia by sa mohli s dejom aj trochu pohrat.. škoda, že ked je to prequel tak sa hned držia dopredu jasnej dejovej línie. Ale ako som už napísal nesklamalo, potešilo 55% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po celkem vydařené jedničce, přichází dvojka, která nám ukazuje události, které se odehrály před jedničkou a které také nastartovaly celé tyto "hrátky". A musím říct, že to je děs běs. Ani špetka logičnosti v tom není a pokud jde o samotný děj, tak ten stojí za starou belu. Napětí kazí tragické scény. Pěkná herečka, to bylo asi to jediný, co stálo za to. 25% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nikterak špatný prequel. Podařilo se poměrně dobře převzít největší přednost prvního dílu, tedy příjemně béčkovou atmosféru a logické jednání postav obětí. I scenárista odvedl vzhledem k okolnostem a žánru celkem slušnou práci - tím chci říct, že ačkoli se jedná o prequel, není zas až tak jisté, jak to skončí. Celkově nabízí Vacancy 2 ucházející zábavu, a ty, kterým se líbil první díl, by neměl výrazně zklamat. Je to v podstatě to samé. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama