Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Desperado 

všechny recenze uživatele

Thriller, pri ktorom musia pracovať mozgové závity. Funguje ako dobrá skladačka, nie síce tak ako Memento, no divákovi sa aj tak odvďačí. Nemyslím, že by to bolo pre absolútne nenáročných konzumentov, skôr si to vychutnajú milovníci inteligentných thrillerov. A určite by som to neprirovnával k Sedem, tento film sa ho nesnaží kopírovať. Má inú atmosféru, odlišnú formu a aj postavy sú z "iného cesta". A Ben Kingsley je opäť brilantný. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Opravdu málo chybělo, abych dal o hvězdu víc. Film se mi líbil velice, zpracování taky a výkony Eckharta a Kingsleyho, mňam. Jediné, ale tak trochu podstatné mínus a jak jsem to cítil já, bylo celkové tempo snímku, rozvláčné, byť dobře natočené a zahrané, ale čekal bych větší gradaci u thrilleru tohoto typu, nějaké nezapomentulné finále a větší objasnění "pomocníkova" vidění . Takže v hlavě mi utkví hlavně Kingsleyho čmárání a odříznutá oční víčka...;-) PS: Pěkně na "hov.." je oficiální text distributora, který prozradí důležitou část zápletky, kterou se divák dozví na začátku poslední třetiny filmu, o toto poznání jsem byl bohužel ochuzen a marně jsem čekal, kdy se to detektiv dozví...:-((( ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl si snímek nepustí diváka k tělu, aby si jej nakonec stějně omotal kolem prstu a dovolil mu nahlédnout do svého nitra. Takový pocit mám ze Suspect zero . Režisér E. Elias Merhige (Ve stínu upíra ) servíruje chladnokrevným stylem celý děj bez sebelepšího dramatického náboje, kterému jako by na první pohled chyběl i život. Divák je násilílm vsazen do role pozorovatele, kterému nezbývá nic jiného než sledovat co mu bude předloženo. Celé to zpočátku vypadá jako levná kriminálka z německé televizní produkce, ale scénáristické duo Zak Penn a Billy Ray vynášejí na světlo staré náměty v moderním, originálním a logickém provedení. Režisér Merhige pak následně tlačí na pilu v každém záběru a nenechává si nic pro sebe. Kamera střídá modrý, černobílý a tmavě rudý filtr, které dávají na odtažité atmosféře největší podíl. Každou roli (tuto nevyjímaje) proměnil Aaron Eckhart v herecký koncert. Ben Kingsley s Carrie Ann-Moss zase působí neskutečně utahaně. Na hercích však film nestojí. Ať už je Suspect zero jakoukoliv kriminálkou, tak pocit něčeho nového zde rozhodně je. Ale pocit toho, že to mohlo být lepší, je dvakrát silnější, nálehavější a neodvratnější. Neduh, na kterém bohužel ztroskotává většina nových thrillerů. Výborný nápad, špatné (v tomto případě divné) provedení film však táhnou níž. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem si myslel, že by tento film mohl zapadnout do stejné škatulky, jako je Mlčení jehňátek, Zodiac, nebo Sedm. Náznaky kvality tam byly a režisérovi se vcelku dařilo udržet pozornost diváka, dokonce ještě i chvíli potom, kdy se scénář zhroutil a všetušícího diváka, vedl jako ovci ke slabému konci. Podezření nula je velmi dobře udělaný film, ale je to mizerná kriminálka, kterou v průměru drží jen jeden dobrý nápad a závěr je vysloveně poku....ý ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller, který bohužel nedokázal zajímavé téma dotáhnou do uspokojivého konce. Chyběla mi pořádná atmosféra, chyběla mi účast s hlavními hrdiny, veškeré vraždy a oběti mi byly putna. Zkrátka mě to nevtáhlo. Možná byla na vině pozdní hodina a přílišné usilí udržet se při vědomí, nemůžu se však zbavit pocitu, že tenhle film se mohl klidně zařadit po bok takového kultu jako "Se7en", kdyby si námět vzali do práce kvalitnější scénárista i režisér. Aaron Eckhart se snažil, ovšem více mi sedí v rodinných komediích, nemá správný vzhled utahaného detektiva. Ben Kingsley má charisma a snažit se ani nemusel, role mu sedla, ikdyž chvílemi přehrával. Carrie-Anne "Trinity" Moss je sice zajímavě pohledná, nicméně přišla mi v tomto snímku absolutně zbytečná. Někdy se na film zkusím podívat méně ospalá, zatím dávám mírně zklamaných 58%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama