Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

foundation 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadeny trojlistok tentokrat nezabranil tomu aby sa z filmu nakoniec vyklula len velmi priemerna zalezitost. V tomto pripade sa dlho rozpisovat netreba pretoze z mojej strany nenachadzam vo filme nic co by sa dalo nejak extra vyzdvihnut alebo pochvalit. Rezia, scenar, kamera, herecke vykony, skratka vsetko plava v cisto cistych vodach absolutnej priemernosti. Vsetkych troch mam ako hercov velmi rad no napriek tomu nie je mozne pochvalit ich v tomto filme. Skratka dalsia hovadinka na zabitie nudy ked nie je po ruke nic ine. Pozriet raz a tym to konci. Take zle aby som niekoho odhovaral aj od tej jednej projekcie to zasa ale nie je. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

No, musím říci, že jsem čekal trošku více. Ale zápletka filmu byla docela zajimavá, první polovinu jsem čekal celkem klasický scénář, ale zhruba v polovině mi došlo, o čem to je a kdo je kdo... A druhá půlka už pro mě nebyla tak poutavá a chvílemi jsem se i nudil, což trošku kazí pocit z filmu. Nicméně, celkem se mi to líbilo a napnutý jsem byl... Howgh! ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Napínavý mysteriózní thriller, s dobrým hereckým výkonem Bena Kingsleyho. Byli sice chvilky, kdy jsem se maličko nudil, ale ty byly naštěstí krátké a ojedinělé. Eckhart mě sice svým výkonem nenadchl, raději bych v roli agenta Mackelwaye viděl jiné charismatické herce, přesto vyloženě špatnou práci neodvedl a nepotápěl film. Carrie-Anne Moss zde hraje pouze druhé housle a moc prostoru nedostala, takže její fans se příliš nenabaží. Jak už jsem výše zmínil, co se týče mr. Kingsleyho, tak ten předvedl mimořádný výkon a strhává na sebe všechnu pozornost. Kdyby scénarista ještě více jeho postavu dopiloval, mohla by být zlatým kouskem v jeho filmografii. ()

Sugeno 

všechny recenze uživatele

Tento film bych doporučoval jen lidem, kterým chci ublížit! :-) Protože takovou nudu, a takové neuveřitelné vtáhnutí do děje, které mě dokázalo několikrát uspat je opradvu "podezřením na nulovou" úroveň filmu ve všech faktorech. film s tímto námětem by si zasloužil daleko lepší zpracování!!! Jednoduše řečeno je to více než ztráta času shlédnout toto "dílo"! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Film měl dvě místa, kdy jsem se nenudil. První bylo hned na začátku. Druhé po zjištění jaký je motiv vraha. Jinak jenom nuda. Tam kde měl film být napínavý já se nudil. Tam kde by měl film gradovat atmosféru já se nudil. Tam kde by vám měl film nevěřícně otevřít ústa já je otevřené vážně měl. Bohužel z důvodu jestli to fakt mám brát vážně. Bavil, jsem se, myšleno filmem, přesně tak jak to film zamýšlel, asi 4 minuty a vzhledem k názvu do hodnocení za 4ku přidám právě tu nulu. 40 procent za to, že to nebylo delší a místy se to i dalo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama