Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (388)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Svižný horůrek o jediných hostech ve zlověstném motelu. Možná si také v jednu chvíli vzpomenete na Psycho, ale srovnávání by tady bylo trochu mimo, jde spíš jen o podobnost prostředí. Motel smrti je takový průměrný žánrový kousek, který má spád a vzhledem k námětu ideální stopáž, takže mu nějakou tu slabinu či předvídatelnost ve scénáři určitě odpustíte. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor založenej na perfektní tísnivý atmosféře, která se dokonale stupňuje a dokáže napnout až k prasknutí. A proto mě docela překvapilo ,že to nema moc dobry hodnocení, protože se podle mě jedná o dobrej napínavej horor, kdy hercům věřim jejich strach a přeju jim aby přežili. Sice je pravda, že konec je trošku nerealistickej, ale komu na tom sejde, když zbytek filmu je fakt prvotřídně napínavej a i celkem originálně zpracovanej ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti napínavé béčko, které nenudí, a u něhož hlavně nemusíte kroutit hlavou nad stupidním chováním postav. Zdejší hrdinové totiž jednají překvapivě reálně a jejich boj o přežití je tak bez problému uvěřitelný. Tento významný klad trochu napravuje mínus v podobě hlavního záporáka, jenž zrovna mnoho charismatu nepobral a spíš než děsivě působí křečovitě. Ačkoli mi nedělalo potíže přesně odhadnout závěr, tak jsem se bavil dobře, a toho si na filmech cením. 71% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Laciný horor, který potřeboval pár aut, jeden motel, kus jedné silnice, 7 herců, jednu podzemní chodbu a dvě pistole. Dva lidé lapeni v pasti a mučeni hrou na kočku a myš třemi nevýraznými záporáky, z nichž jeden je spíš takový nervově nevyrovnaný ťulpas. Masky jsou mizerné, napětí budované tak standardně, že víc už to ani nejde (zástupce americké standardizované produkce), žánrové postupy milionkrát okoukané, takže proč a čeho se tu bát? Ničeho. Ústřední dvojice je ale sympatická a líbí se mi logické postupování. Konečně někdo vysvětlil, kde se ti zabijáci tak náhle za vašimi zády berou, což je sympatické. Ale to je asi tak jedna z mála sympatických věcí na tomto jinak velmi samoúčelovém hororu, u něhož se budete bát spíše zůstat vlivem nudné a okoukané podívané. Jinak konec je...ne nebudu spoilerovat, ale tyhle konce mám rád. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Velmi svižný horror, ve které mne nenudila ani minuta ze zdravě krátké stopáže. Přítmím opuštěného motelu Antal skvěle navodil mrazivý pocit a strach. Nikdy bych netušil, že klepání na dveře může být tolik děsivé! No režisér se zkrátka předvedl. Obsazení Luka a Kate bylo rozhodně dobrým krokem. Známá jména potěšila a díky jejich výkonům se mi tajil dech společně s nimi. Potěšilo i dost intelingetní chování a obratné řešení situací hlavních postav, kdy vrahům rozhodně na kudlu neskákali. Jako horrorový thriller splnil tento nenápadný film účel skvěle a zaslouží si bezzesporu dobré hodnocení. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno