Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,371,706Tržby Celosvetovo $8,587,233Tržby za predaj DVD v USA $27,148,852 //počet predaných kusov 1,328,189║ taká bejkovina ako zo zlatých akčných 80-rokov v dosť rutinnej réžii ale dobre miestami dosť podarené /40%/ ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem neočekával. Respektive jsem očekával nějakou nudu, která bude vyplněná kdejakými vraždami - souboji. K mému překvapení je tenhle film slušně nadupaný s notnou dávkou akce. Na jednu stranu fandíte některým ,,zúčastněným" v boji a na druhou stranu nemáte moc v oblibě členy štábu. Je to třeba jen můj pocit či názor, ale film se vydařil. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

10 ľudí bude bojovať, 9 ľudí zomrie...Veľmi, veľmi ľahko by sa dalo skritizovať Wiperov počin a neustále poukazovať na to, aké je to celé neskutočne naivné a pritiahnuté za vlasy, ale rozhodne treba prinajmenšom uznať, že film ako čistokrvná bezmozgová zábavka funguje veľmi dobre. Mňa osobne nejako výrazne neiritovala ani často spomínaná roztrasená kamera a chaotický strih, či prehnaná dĺžka, ja osobne som si chcel v prvom rade oddýchnuť, možno sa aj trošku pobaviť, ale hlavne si nezaťažiť sivú mozgovú kôru a ak mám pravdu povedať, moje očakávania film splnil takmer dokonale, za čo mu udelím relatívne slušné štyri hviezdičky, samozrejme je to v rámci toho, ako som sa pri sledovaní cítil a bavil, skutočné kvality filmu sú bez debaty niekde úplne inde. - "Čo ste robil v Salvadore?" - "Opaľoval sa." - "Prečo ste zničili tú budovu?" - "Zacláňala mi slnko." ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, který mi připomněl, proč mám tenhle žánr ráda. Nenáročný děj, lahůdkové akční sekvence, neohrožený hrdina a slizký záporák, který se bude smažit v pekle dřív, než začnou závěrečné titulky. "Zabij, nebo budeš zabit" má navíc skvělou kameru a trefný hudební doprovod, což výsledný zážitek ještě umocňuje. A že posledních pět minut ovládlo nechutné klišé? No a co - to je přece u tohohle druhu filmů normální.;-) ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky zábavné a pro fanoušky celkem přitažlivé. Akce bohužel lehce slabší (špatný střih). Troufám si řici, že více nápaditě už vyvražďovačka nemohla být postavena, tudíž v rámci žánru solidní průměr. Více přehlednější akce, méně slz a happyendovských scén a mohla z toho být solidní erková řežba pro hardcore fans. Takhle je to někde na půli cesty. Ale Steve Austin je celkem cool. To nelze upřít. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama