Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

No fakt sa na to nepozerá zle :-) Corey Yuen opäť raz boduje peknými herečkami a namakanými súbojmi. Ale... tento scenár písali traja(!!!) ľudia? Ak sa budem tváriť, že šlo o poctu DRAK PRICHÁDZA, dokážem tomu dať tri šutre. Ale inak mi bude stačiť pozrieť si nabudúce už len nejaký zostrih. MORTAL COMBAT nebol natočený tak okúzľujúco, ale bol o čosi inteligentnejší... Fakt... ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že Boh existuje a na svoje ovečky nezanevrel. Prakticky dokonalý film so všetkým čo má dokonalý film mať. Sexy krvichtivé holky, akčné súboje, úžasný vizuál, nadupaný soundtrack, hlášky, úžasné postavy ... a Eric Roberts! Najcool akčný herec všetkých čias! To najlepšie s 80s comicsovej atmosféry s tým najlepším z high tech 00s v najlepšom akčnom filme nového tisícročia. I love Christina! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už som asi príliš starý na to, aby mi banda nonstop sa mlátiacich kočiek v podprdách poskytla absolútne béčkové potešenie, ale ešte stále to považujem za prudko pozerateľný film. Dievčatá znalosť bojových umení predstierajú na rôznych úrovniach uveriteľnosti, ale čo na tom, keď Corey Yuen dokáže aj plážový volejbal natočiť tak, ako keby to bola bitka z Matrixu? ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama