Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem si lámal hlavu s něčim, co bych mohl v týhle sračce označit za pozitivní. Nic mě nenapadlo. Teda kromě závěrečnejch titulků. Scénář od zfetovanýho debila zrežíroval ožralej kretén a nasnímal zhulenej idiot. Dany Dyer a Tamer Hassan, kteří měli snad jediní aspoň malinkej potenciál s tím něco udělat, nedostali prakticky šanci. Koho napadlo z Dyera udělat ulízance v obleku? To je na přes držku. Hassan byl ještě celkem kousatelnej, ale zase nedostal žádnej prostor. Všechno špatně a všem, co se na tomhle podíleli bych doporučil, aby se na to vysrali. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Freerunning i parkour se mi líbí na pohled a vždycky jsem si chtěl něco podobného zkusit. No nikdy jsem se k tomu nedostal páč si dám raději vychlazené pivko než někde skákat…To nic nemění na tom, že tihle lidi mají můj obdiv. Bohužel tento film se jeho tvůrcům moc nepovedl. Pár povedených akrobacií tu bylo, jen ty borce mohli naučit líp hrát. Samotná myšlenka nebyla marná, ale způsob natáčení a kamera nic moc, ten střih ještě ušel, ale to je tak vše – když už z toho chtěli udělat kravou akční podívanou s výbuchy ala Obojek, měli víc zapracovat na důvěryhodnosti. Jo a malém bych zapomněl - Rebecca Da Costa je vážně kus, scénka s kupováním kondomů taky pobavila a Sean Faris by si měl vybírat lepší role… ()

Reklama

Doom351 

všechny recenze uživatele

Néé ... Těšil jsem se na podobný zážitek jako v okrsku 13 nebo u Yamakasi. Ale bohužel jsem se dočkal nedomyšleného příběhu který má sotva hlavu a patu, roztřepané kamery která zapřičinila že jsem měl co dělat abych rozpoznal kdo je před objektivem a Freerun ... No teda čekal že alespoň v tom se film předvede ale nepředvedl. Jedna hvězdička za dobrý nápad, druhá za Seana Farise ... 'Tohle je příklad jak nedělat film! ()

Twyer 

všechny recenze uživatele

Oddychový film, kde je hlavním aktem parkour. Myšlenka v tomto filmu je velice podobná filmu Arena. Bohužel i přes parkour, který je velice oblíbený mezi mladými je tento film v některých pasážích naprosto nereálný. Snad jednou bude natočen film kde parkour bude opravdu reálně zachycen. Hudba je vhdoná k tomuto žánru. Kamera má v některých chvílích problémy udržet diváka "nezvracet" - klepající se obraz v dlouhých je častým jevem. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Mám rád parkour a i Sean Faris mě oslovil díky Never back down, tak jsem dal tomuto filmu šanci. Parkour sám o sobě byl fajn, což se o zbytku filmu bohužel říct nedá. Scénář a výkony herců nemá smysl komentovat. To co mi ale vadilo nejvíc byla kamera. Polovina filmu je roztřesená, já vím, že je to moda takhle točit a že to pak působí realisticky, ale v tomto případě z toho jen bolí hlava a spoustu skoků a triků člověk ani nevidí. Zároveň skoro u poloviny záběrů je vidět třeba jen půlka hlavy nebo jen nohy. Takhle blbě nasnímaný film jsem ještě neviděl. Naštěstí hodina a půl se dala vydržet... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama