Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý freerunner Ryan (Sean Faris) je chycen a probudí se s připnutou bombou na krku. Společně s dalšími nejlepšími freerunery se musí zúčastnit reality show, ve které musí s bombou přeběhnout celé město. Začíná závod o přežití, ve kterém Ryan musí zachránit sebe a svoji přítelkyni. (asader)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Parkour je teraz populárny v triede mojej druhorodenej. Samozrejme len chlapci. Dievčatá chodia žalovať triednej, že chalani skáču po laviciach, stoličkách a stenách. Tak som si skrátila chvíľu čakania v aute Seanom Farisom ako freerunneristom. A jasné, že som si naštudovala aj rozdiely medzi oboma disciplínami. Bolo to rýchle, chaotické, hudba presne taká istá, aj kamera, príbeh o ničom a neherečka Chelsea nepozerateľná ... ale videla som aj horšie. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Zápletka s "běžcema", na který vsází velcí bossové, je sice naprosto stupidní, ale já jsem zrovna měl potřebu si pročistit hlavu u nějakýho akčňáku. Parkour (nebo freerunning) je teď docela in sport a navíc v tom hrají moji oblíbenci Sean Faris a Danny Dyer, takže jsem neváhal si to pustit. Jenomže od prvních minut mi bylo jasný, že tenhle film je naprosto amatérská práce, kde jsou "running" scény zmatený příšerným střihem, nudný scény chudáka Seana Farise s jeho přítelkyní s naprosto stupidníma dialogama nebo s jeho nemocným dědou a do toho vstupující megatrapnej záporák. Po nějaký půlhodině, kde závodníkům nasadí vybuchující obojky a nechaj je utíkat o život, to začalo bejt chvilkama i zábavný. Ale opravdu chvilkama, protože tu nic není natočenýho pořádně, ani bitky, ani zmiňovaný skákání po zdech. Sean Faris tu přehrává takovým stylem, že to muselo bejt vidět až z Petřína a horší hereckej výkon jsem neviděl hrozně dlouhou dobu. Jasně, v Never Back Down jsem si ho oblíbil, protože to byl cool odsejpající film a moc jsem jeho herectví neřešil, ale tady mi (po Forever Strong) extrémně vadil. Danny Dyera jsem si zase oblíbil ve Football Factory, ale tady jsem mu nevěřil ani vteřinu, že je to velkej boss s doutníkem a navíc jeho postava byla děsněj vocas. Další z herců, kteří mi vadili, byla ta přítelkyně Chelsea, protože neuměla hrát a navíc mě vysloveně sral ten její (sna ukrajinskej?) akcent. Prachbídně natočené, ještě hůř zahrané, se stupidním (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) scénářem a prostě nuda, po který už nikdy ani neflusnu. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Všem "Runnařům" co zodpadily odpadem Freerunnera: "Vážně si myslíte, že vyladěný parkur, podpořený dobrým stříhem a dotaženou choreografií, probíhající za tónech hard-core muziky jdoucí ruku v ruce s výstavním zadkem R. Da Costa si zaslouží odpaďák?" To nemůžete myslet vážně,ani v tom nejdrsnějším "runnařskym" smyslu!!! ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Freerun o zivot? Preco nie. Bohaty vyrobca zbrani si zaumieni ze spravi v hru v ktorej bude 8 chlapov bezat o svoj zivot, pravidla su jasne dostat sa do hodiny k 3 skenovacim miestam a tym padom vyhrat svoj zivot a milion dolarov. Davam 2* a to prvu za freerun, ktory mam rad, a druhu za hudbu vo filme, ktora sa mi pacila. Ostatne stalo za hovno. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Marně jsem si lámal hlavu s něčim, co bych mohl v týhle sračce označit za pozitivní. Nic mě nenapadlo. Teda kromě závěrečnejch titulků. Scénář od zfetovanýho debila zrežíroval ožralej kretén a nasnímal zhulenej idiot. Dany Dyer a Tamer Hassan, kteří měli snad jediní aspoň malinkej potenciál s tím něco udělat, nedostali prakticky šanci. Koho napadlo z Dyera udělat ulízance v obleku? To je na přes držku. Hassan byl ještě celkem kousatelnej, ale zase nedostal žádnej prostor. Všechno špatně a všem, co se na tomhle podíleli bych doporučil, aby se na to vysrali. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Clevelandu v Ohiu. (rafix)

Reklama

Reklama