Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinové Earthrealm jsou napadeni Shao Kahnem a jeho armádou, což vede k velkému násilí a krveprolití. Lord Raiden osloví Elder Gods, aby navrhl řešení, a to závěrečný turnaj mezi Outworld a Earthrealm, kde se zapojí Johnny Cage, Sonya Blade a Jax. Scorpion se vydává na cestu, aby našel mystické prsteny, které by se mohly dostat do nesprávných rukou ke zničení vesmíru. Osud, který visí na vlásku, je nyní v jejich rukou. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo podobne dobré ako predošlý Scorpion’s Revenge. Aj keď ten bol o chlp lepší, predsa len bol origin Hanza zaujímavejší. Tu v pokračovaní už išlo do tuhého a turnaj fičí na plné obrátky. Je tu hromada akčných scén, známych postav, ktoré fanúšikov potešia (mňa najviac potešil Cyrax a Sektor, ale aj Sub Zero a Smoke, či smrteľný Raiden). Mortal Kombat mám rád a aj keď to mohlo byť lepšie, nenudil som sa, skôr príjemne bavil s postavami, ktoré už roky poznám. 90% - 5* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

O něco menší šleha než jednička, která přišla překvapivě rychle a jsem zvědav, zda-li budou ještě animované díly. Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge mě v době premiéry zasáhlo fakt dost a jsem hodně rád za animovanou tvorbu studia Warner, snad to momentální šrty až příliš nezaříznou. Tak bude dřív další hra nebo animák? Obojí trvá dlouho. ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Niektoré veci z MK nikdy neomrzia (fatality, brutality, gore) avšak množstvo ostatných už lezie hore krkom. Liu Kang zase OP? Kung Lao opäť DEAD? Johnny Cage navždy DICK? Po 11, či koľko hrách, 3 filmoch, zopár animákoch, a seriáloch je to všetko na jedno kopyto. Chcelo by to niečo originálne alebo jednotlivým postavám dať spin offy... Chápem, nie každý pozná MK a animák je cesta ku hrám, ale pre hardcore fanúšikov bude lepšie hrať iba hry. A animácia je v niektorých scénach fakt BLEEE... ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle mělo být pokračování MK Legends: Scorpion's Revange, tak já jsem vánoční kaktus... Víc jsem se smál (ne kladně) než si příběh užíval. Všechny postavy, střihy, animace, hudba, všechno je tam idiotické. Jednu chvíli tam jde Jax proti Shao Khanovi, ten mu trhá ruce, střih, po minutě je v klidu a připraven k dalšímu boji, i když prohrál. Wtf :-D A těchto okamžiků je to plné. Nemá cenu dál popisovat, Zmatkovitost nadevše 30 % ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat Legends 2” mě překvapivě sedl stejně (možná malinko více) než předchozí Scorpio. Dějem je to prakticky pokračování předchozího,  známe tváře jsou zpět a sem tam vytržená páteř také dojmu neuškodila. Takže celkem nechápu ten propad v hodnocení. Jasně rozhořčení nad scénářem si umím představit (“realms merge/unmerge” v akci…. Ach můj Raidene), i tak… sakra je to Mortal Combat a přijde mi lépe natočený (resp. animovaný) i stříhaný než minule Scorpio. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama