Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý film, natočený v roku 1995, čo bol inšpirovaný bojovou, počítačovu hrou "Mortal Kombat" som prijal s veľkou radosťou. Ako skúsený, pokročilý player som si rád pozrel svojich obľúbených hrdinov vo filmovom prevedení. S toleranciou verného hráča som prehliadol aj niekoľko filmárských kixov. No toto voľné pokračovanie ma doslova znechutilo. Stratilo to všetku atmosféru, tú zvláštnu poetiku, úvodného filmu. Prepadlo sa to takmer do odpadu. Nechce sa mi ani analizovať, prečo sa mi to zdalo až také slabé. Jednoducho napíšem, že sa mi to vôbec nepáčilo. * ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokračování, které hned v prvních minutách ničí konce předešlého dílu (taktéž Alien3). Kulisy i souboje naprosto příšerné. Zatímco v jedničce jsme se pomalu polehoučku seznamovali s postavami z prvího dílu hry, tady naflákají do 90ti minut všechny postavy z MK2 a MK3 dohromady, z čehož nemůže vzniknout nic jiného, než guláš. Jeden bod za vzhled postav shodný se hrou (Baraka, Nightwolf, Cyrax.....) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +efekty moc nezestárli, hodně dobrá hudba, některé postavy (Kitana, Jade) -spoustu dementních dialogů, v podstatě nulový a překombinovaný příběh/// Stejně jako tehdá i dnes mě tento film oslovil (sem jedinej? budiž tomu tak). Bohužel si nemohu nevšimnout obrovské demence filmu, jeho trapnosti, herecké topornosti a režíjní blbosti. Ale filmaři asi nepočítali s tím že vyrostu a dám si dvě a dvě dohromady. Nadruhou stranu toto pokračování nezavrhuji. Zaujme nějakým tím akčním sobojem a známími postavami a především (nechápu že to říkám) dobrým zpracováním. Fakt se mi zdá, že některé nové fláky nabídnou příšernější efekty. Tečka. Konec. Rozhodně lepší podívaná je DoA:Dead or Alive. A Liu Kang se může jít zahrabat./// Celkem 70%/// ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Stejne jako originalni Mortal Kombat, je i jeho pokracovani kycem zasazenym do 'herniho' sveta tehle znacky. Bohuzel, zatimco prvni film mel smysl a spousta lidi jej ma spojeny se sentimentalnima hodnotama, pokracovani by radeji vsichni zapomeli. Misto Lamberta a neznamy herecky predstavujici Sonyu Blade tu mame tretirady herce a herecky a jediny smysluplny element filmu je vyobrazeni dalsich postav ze hry (Baraka, Mileena, Cyrax, Sheeva s Motarem, Jade, Jax a samozrejme hlavni zaporak filmu Shao Kahn). Bohuzel vsechno je o poznani hur zpracovany, nektery postavy ve filmu jen jsou, ale nic neudelaj (Sheeva, Nightwolf), a CGI bylo mega shit uz v roce 1997 - oproti tomuhle je i ten Goro z jednicky high tech. Film ma misty dobrou hudbu. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Leonetti je looser první třídy, ale co taky chtít po týpkovi, který sbírá zbytky po Paulu Andersonovi. Takhle zkonit pokračování filmu, na kterém jsem byl jednu dobu závislý a který doteď leží zaprášený na VHSce u mě doma na poličce, to by se mělo trestat pomalým řezáním všech (měkkých) končetin. Mortal Kombat dvojka se pohybuje někde na hranici mezi filmovým béčkem a céčkem. Všichni lepší herci radši rovnou zdrhli, triky se pohybují na stupnici "špatné" až "vesmír už dlouho neviděl něco tak blbého", scénář s dějem se snad minuly obloukem a na režisérské křeslo si nejspíš sedl vždycky ten, kdo šel zrovna okolo. Pár soubojů je sice obstojných, ale legenda jako Mortal Kombat se zkrátka musí dělat s láskou a ne jen pro peníze, které nejspíš ani nestály za to. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Dana Hee, která hraje Mileenu, byla v prvním díle dablerkou Kitany. V příběhu z počítačové hry je Mileena klonem Kitany. (HellFire)
  • Aj napriek žalostnému prijatiu druhej časti Mortal Kombat u divákov sa plánovalo ďalšie pokračovanie. Na režisérsku stoličku mal zasadnúť Russell Mulcahy, avšak všetky práce na filme boli zastavené po tom, čo hurikán Katrina zničil pripravené kulisy. A tak sa príbeh, v ktorom sa mal vrátiť znovuoživený Johnny Cage, nikdy nedočkal sfilmovania. (beso74)
  • I když se populární postavy z počítačové hry jako Mileena a Noob Saibot objeví ve filmu, nikdy nejsou osloveni jménem. (HellFire)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama