Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Shakers 

všechny recenze uživatele

1. Séria - 80% Prvá séria slúži hlavne len ako predstavovačka postáv, čo veľmi oceňujem, pretože si k ním može divák nájsť cestu a na druhú stranu aspoň sa nejedná len o tupú fightovačka. Inak skvelá atmosféra, kostými, kamera, dobrá hudba a s celkového hľadiska výborný úvod s reálnym feelingom. Škoda len tej ultra krátkej stopáže, na ktorej sa nedá rozohrať žiadny lepší príbeh. 2. Séria - 95% V druhej sérii sa už konečne začne turnaj, ale Kevin Tancharoen opäť nezabúda predstavovať nové postavy a posúvať príbeh dopredu a zároveň ešte aj prepájať dejové linky. Cary-Hiroyuki Tagawa alias Shang Tsung je velmi príjemný doplnok. Tancharoen po druhej sérii jasne ukazuje, že do Mortal Kombatu sa vyzná, akcie mu sedia a s postavami tiež vie pracovať, keď vidím ten potenciál tak je to ohromná škoda, že s toho nieje celovečerák. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Chyba tohohle webseriálu je jen v tom, že epizody jsou prostě moc krátké :). Akční scény jsou totiž svižné, herci velmi sedí, teda hlavně pokud jde o Jaxe, ale Sonya i Kano si s tím poradili docela dobře a Strykera mohl hrát prakticky kdokoli. To hlavní ale je, že i v těch deseti minutách se vždycky najde nějaký detail co potěší nebo připraví půdu pro nějaká očekávání na příště pro fanoušky Mortal kombatu (jiný člověk by si toho totiž asi nevšiml) a to je dobře :). Takže prostě vždycky je škoda jenom když uběhne těch deset minut (píšu po kouknutí na dvě epizody), protože uběhnou fakt rychle a navnadí fanoušky moc :). /////// Třetí epizoda zábava :). Zase detaily pro fanoušky a tentokrát navrch ještě trochu navnadění na to jakým směrem by se vlastně celá série mohla ubírat. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár dílech sledování to vzdávám.. působí to naprosto levně, někdy spíš až skoro amatérsky. Vizuál tragickej.. chápu, že tvůrci chtěli asi temnou atmosférou, ale udělali ji spíš dost tmavou a bylo vidět uplný hovno.. Johnny Cage a Shao Kahn příšerně zahraný a ta uspěchanost byla taky na hovno. To by bylo tak těžký sestřihat to do jednoho filmu? Sralo mě po každý 10minutovce přepínat na další díl.. navíc jsem se stihnul i nudit. Hudba nevýrazná, znělka žádná, scénář a dialogy nudný a nevýrazný, tempo uspěchaný, herci strašní, vizuál až moc levnej.. celý je to černý jak kdyby to někdo točil v prdeli. Jsem rád, že dal Tancharoen ruce pryč od celovečerního filmu.. to by dopadlo velmi špatně. Bezduchost. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Sympatická akční blbinka na jedno použití, kde je vidět ohromný potenciál režiséra. Škoda jen, že raději z devíti desetiminutových epizod nemohl udělat jeden celovečerní film. Bylo by funkčnější a navíc by to tak nekolísalo na kvalitě. Některé díly tak oslní originalitou (Johnny Cage), jiné zase zajímavou stylizací (Lord Raiden), v jiných je zase výborná akce (epizody s Michaelem Jai Whitem), ale jako celek je to nekompaktní, hlavně kvůli tomu, že je to jen prostá přehlídka charakterů. Nic světoborného, ale rozhodně neurazí a trochu i navnadí. Ale na co? ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že je škoda, aby takto kvalitní seriál byl pouze prequelem hry. S takovým materiálem a hlavně potenciálem by se nemělo nijak přemýšlet a vrhnout se rovnou na celovečerák. Okénko do příběhu jednotlivých postav vážně nemělo chybu! Opravdu kvalitní seriál, který od 5* dělí snad už jen to, že byl hned pryč a zatím se nic jiného nechystá! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Do role čaroděje Shang Tsunga se v druhé sérii Mortal Kombat: Legacy vrátil po 18 letech od filmu Mortal Kombat (1995) herec Cary-Hiroyuki Tagawa. Naposledy pak tuto postavu ztvárnil ve videohře „Mortal Kombat 11“ (2019), kde ji propůjčil svůj specifický vzhled i hlas. (Kenoth)
  • Natáčanie druhej série prebiehalo od 28. novembra do 14. decembra 2012 v Los Angeles. (Sufferer)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama