Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deacon City je sžíráno strachem. Ve městě řádí sérioví vrazi Reptile (Richard Dorton) a Baraka (Lateef Crowder), pracující pro tajemného Shang Tsunga. Kapitán Jackson Briggs (Michael Jai White) společně se svou kolegyní Sonyou Blade (Jeri Ryan) proto nabídnou profesionálnímu zabijákovi Hanzo Hasashimu (Ian Anthony Dale) dohodu. On zlikviduje vrahy na chystaném turnaji a jako odměnu dostane informace o svém úhlavním nepříteli Sub-Zerovi. Hanzo, který chce být od nynějška znám jen jako Scorpion, souhlasí. Mortal Kombat může začít. (Chen)

(více)

Recenze (200)

Parm1 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si každou z těch postav. Chlápka, co mrazí ostatní lidi a dalšího, co mu něco leze z ruky. Jackse, který si nechal udělat posilovače svalů, to jsem opravdu miloval. A po tolika letech tyhle postavy znovu ožívají. A já věřím, že to nezůstane jen u krátkého filmu a seriálu, ale že obrození bude dokonalé. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Módní restarty koketují i s jedním herním kultem, kde se evidentně nepojede na Andersonově vlně ‚doslovné adaptace‘, ale potemnělé stylizaci s mytologií zasazenou do reálnějšího světa. Že dojde pouze na jeden pěstní souboj, nevadí, i těch zbylých osm minut plní svůj účel naprosto dokonale, a pokud režisér bude studia obíhat dostatečně dlouho, možná nakonec natočí i celovečerní verzi. Přeju mu to. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to tak krátké Byl by to dobrý příběh a určitě i děj. Protože když bylo nabité těch osm minut.Dokažu si představit jak by vypadal celý film. Bojovníci Mortal kombatu byli dobře ztvárněni. Pointa byla snad jestě lepší něž podle hry. Shang Tsung má svůj gang vrahů řádících po městě. A jediná možnost jak je zastavit je vyzvat je v turnaji na život a na smrt. Bomba.....Ať někdo vytvoří pokráčování na celý večer. Možná že to je v plánu. Tak uvídíme. Že by byl Andersonův Mortal Kombat položen na lopatky? ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Bylo to skvělé namlsání. I když to mělo 8 minut, tak to rozhodně mělo potenciál a dost zajímavou atmosféru a provedení bitek. Jen je škoda, že už nikdo nepokračoval v tomto duchu či tento materiál nevyužil dále, takhle nějak bych si filmový Mortal dokázal v pohodě představit, i co se týče hereckýho zastoupení. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Upřímně režisérovy Fame (2009) děkuji za možnost sledovat realistické filmové verze hrdinů, jejichž rubáním se jsem trávil nemalou část dětství. Všechny ty vzpomínky na dobu, kdy mi rozdávání virtuálních kopanců přišlo jako přínosný způsob trávení času a kdy máloco překonalo radost z úspěšně provedené fatality... Těch osm minut uteklo strašně rychle. I kdyby příběh celovečeráku měl nebýt stejně jako není tady (a jako nebyl v neodolatelně brakové a barviček plné verzi od Andersona), chci se na to dívat! Hodinu. Dvě. Pořád. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Mortal Kombat: Rebirth měl být původně celovečerní film, ale Warner Bros. nakonec souhlasilo pouze s natočením krátkometrážního seriálu Mortal Kombat: Legacy. (NiaWolf)

Související novinky

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama