Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po probuzení z amnézie se mladý muž (Kane Kosugi) snaží objevit svou pravou identitu. Posléze je unesen mafií a musí se proměnit v nemilosrdného vraha. Mezitím zjistí, že se mu přezdívá písmenem K. Při cestě za pravdou padne mnoho jeho protivníků, jelikož K. je mistrem bojových umění. Do cesty se mu však postaví jeden z členů jeho rodiny. (Epistemolog)

(více)

Recenze (27)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jó. Všem je jasný, že to je výcuc z palce a aby se to tak nějak udalo, tak to má název a z toho vyplývající jména z vesmíru jménem Tekken. Poslední díly herní série neznám, tak nevím zda toto není jen jakási reklama a spoiler k nějakýmu dílu. Možná není, ale mohl by být, protože pak by se to dalo brát vážněji. Pokud to tak není, tak jsem právě viděl vcelku ucházející, místy šíleně nudný film s fajn souboji. U mě 50 procent přesně a ať chci nebo ne, musím dát 3 hvězdy. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tahle slátanina mi doslova zavřela oči. Režísér a scénárista pravděpodobně o hře neměli ani tucha, udělali jen preguel k prvnimu dílu a to mě sere. Celej film naprosta nuda, opakující se flashbacky a nekonečný minuty čumění na čínana co leží v posteli a čumí do blba. Konec byl ješte stupidnější než jsem si myslel. S hrou to nemá nic společneho a je to levný jak párek u čínanů. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale tohle je sakra výrazně horší než první díl, který byl o nadupanosti a o tom, jak může být cool, že malý Asiat nakopá zadek větším bělochům. Ve druhém díle už ani nejde o souboje, je jich tu minimu, místo toho se před námi odvíjí nezajímavý příběh o člověku, který si nic nepamatuje. V konečném důsledku by bylo lepší, kdyby si nevzpomněl. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zkurvené amatérské hovno. Nevím, kde přesně se vzal název Tekken, když to má se stejnojmennou hrou společného asi tolik, jako větby kozaté Jolandy s realitou. Veškeré kecy jsem začal velmi brzy sledovat se zvýšenou rychlostí, neboť scénář je jistě dílem nějakého píčuse. Tvůrci se mi moje rozhodnutí prakticky celou stopáž zkoušeli rozmlouvat prostřednictvím jednoho nesmyslného zpomaleného záběru ničeho za druhým. Akce je stále stejná. Hlavní rákosník se naučil určitou choreografii a tu praktikoval při každé příležitosti. Dost trapné! Celkově se jedná o extrémní debilitu, kterou ve zdraví přečká snad jen režisér a jeho blízcí přátelé. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ach boze. To bola chujovina. Tento zlepenec nema s akymkolvek Tekkenom nic spolocne. Vyzera to ako fanfilm v ktorom sa par kaskaderov stretlo na ihrisku, aby si trochu zatrenovali. Nahodou islo okolo par znamych xichtov, tak sa k nim pridali. Medzitym niekoho napadlo, ze ked k tomu natocia aj nejake dialogove sceny, ktore ani nemusia davat nejaky zmysel, tak to budu môct distribuovat ako plnohodnotny film. A nakoniec nejakeho experta napadlo, ze ked to nazvu podla nejakej znamej hry/filmu, tak maju uspech zaruceny. Pekny ojeb na divakov. Jednu hviezdicku davam za solidne bitky, ktore ako jedine nie su na amaterskej urovni a za nieco stoja. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Události z filmu předcházejí událostem z filmu Tekken (2010). (kellne)

Reklama

Reklama